KraSezZza Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Продавам въпросния четец за карти памет, тъй като спешно ми се наложи да го използвам по предназначение, но само веднъж, и сега не ми е нужен, даже се съмнявам, че ще му намеря приложение за вбъдеще. Работи нормално, чете всички видове мемори карти. Търся му 15 лв. При интерес пишете на лично или тук, в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 15 лв. ако е с NEC чип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Честно казано незнам какъв му е чипа, но мисля, че не е NEC, защото никъде не е дадена инфо за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
BFB_Vilio Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 za 6-7 lev go zimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 za 6-7 lev go zimam Малко е Двойно на твоето предложение по може... Чисто нов е все пак, ползван е един единствен път!!! P.S. Колеги, моля ви се, за без пари ли искате да ви го дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Модератор: Този линк, дето го беше дал не важи, тъй като не е към български онлайн (или друг) магазин. Т.8 от правилата дава право на продавача сам да определи цената си. В някои определени случаи се допускат линкове от другите потребители, с крайна цена в български магазини, с цел ориентация на продавача или пазарлък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Давам 10 лева за четеца. Ако си съгласен пиши на ЛС да се разберем за утре че сега тръгвам за работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 За информация кард рийдъра е купен от Germanos (на колелото на Централна гара) за 19,90 лв. P.S. Последна цена 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.