MaiconDogg Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Леко е поудраскан и най-долните 3 копчета не му бачкат всичко друго си е ОК , даже има и още някой месец гаранция но просто не ми се занимава тъй като съм си купил вече нов ЦЕНА 70 КИНТА град Пловдив skype - oba_oba_martins30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ако съм разбрал правилно,нулата не бачка и как набираш номерата.Освен телефона към него друго има ли, зарядно.........и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Освен тела забравих да кажа , че давам дата кабелче , диск , зарядно ... а за копчето просто отиваш да го дадеш в които и да е магазин на Германос да го опраят давам гаранцията то лична карта не се иска btw : лентовия кабел е чисто нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Цена : 65 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 ЦЕНА 60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Нова цена 50 лева Самсунг У600 с гаранция още половин година с чисто нов лентов кабел , с зарядно , с дата кабел ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 mnogo mi e interesno edna razhodka do germanos ti e za 10 min i mojesh sled tva da go prodadesh za 100-120 leva a ti go davash za 50 interesno mi e danebi da si go ponamokril i t.n. i da kazvash che shte se opravish ush ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 казах , че е одраскан ... модела е стар ... няма как да му взема 100 и нагоре и да го опрая .... както и да е тела е продаден моля заключете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 а лентовия кабел кой го е сменял? Ако не е бил в магазина от който си го купил забраи за гарацнията Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 смениха го от Германос но пък ми го върнаха с 3 развалени копчета ... както казах тела е продаден може да заключвате темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.