Jump to content
BulForum.com

Punk's not dead yet

bio

Умрял ли е пънка според вас ???  

84 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Какво значи това?Пънкът не може да умре???Как така да умре,не разбирам?Ако да умре значи да не е фешън или нещо от сорта-тогава той е мъртъв и заровен на 3,а не на 2 метра под земята.Но пънк се прави,и то качествен.

Това,че понятието е отчасти опорочено вече,не значи нищо.Лошото е,(даже не знам дали е толкова лошо впрочем)че за тийнейджърите пънкът се свежда до СУМ 41 и Блинк 182...Преди поне бяха Грийн дей и Офспринг...Но пънкчето си е живо...мисля аз.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Какво значи това?Пънкът не може да умре???Как така да умре,не разбирам?Ако да умре значи да не е фешън или нещо от сорта-тогава той е мъртъв и заровен на 3,а не на 2 метра под земята.Но пънк се прави,и то качествен.

Това,че понятието е отчасти опорочено вече,не значи нищо.Лошото е,(даже не знам дали е толкова лошо впрочем)че за тийнейджърите пънкът се свежда до СУМ 41 и Блинк 182...Преди поне бяха Грийн дей и Офспринг...Но пънкчето си е живо...мисля аз.

hubavo misli6

Green Day vse o6te si izdavat albumi daje skoro izleze noviq :)

a za Offspring - dosta hora gi slu6at vupreki4e ot nqkolko godini nqmat nov album i n se znae dali 6te imat :D

hubavo misli6

a za Offspring - dosta hora gi slu6at vupreki4e ot nqkolko godini nqmat nov album i n se znae dali 6te imat  :D

Да,това,което каза ми е известно.Няма нищо лошо да слушаш Грийн дей...виж за Офспринг...абе,пак няма лошо!

Да живее original prancster...

Лудо Мими,мисля си,че мислим еднакво...

hubavo misli6

a za Offspring - dosta hora gi slu6at vupreki4e ot nqkolko godini nqmat nov album i n se znae dali 6te imat  :D

Kak offspring da nqmat album ot nqkolko godini, ami Splinter ot 2003. Inache te sa po skoro punk rock no tova e druga tema.

Значи аз съм фен на Offspring,но до албумът Ixnay on the hombre,макар и в него да има някой глупави хави.Нататък станаха изключително комерсиални.С Green Day е същото,новите им хави са отвратителни.А пънкът не е умрял,все пак има хора,които го слушат.Това,че днешната младеж слуша предимно груши лансирани от MTV не означава нищо.Няма стил,който е умрял.Ако ме убедите в съществуването на такъв ще правя секс с вас/ако сте жени :D / или ще ви черпя бира/независимо от какъв пол сте/.Пънкът не е стил на обличане,гребени и прочие щуротии,той е усещане,така е с всеки стил в музиката.Другото е един вид показване.

А,Мименце,ами те Americana и Conspiracy of one са същите като Original Prankster-бози,ужасни бози/но носят някакви приходи/.

Просто в наши дни бандите,които са набедени,че свирят пънк са изключително комерсиални и не се доближават до пънка.А тези,които правят едноремешния пънк са доста слабо известни

Лудо Мими,мисля си,че мислим еднакво...

a аз пък мисля че сте тъпи :P :tongue кой ти говори на OFFSPRING и Green Day те ако са някъв пънк не са пънк рок както някой за изцепи а са нео пънк

neo punk=shit да го кажем иначе

е вярно е и аз преди им са зарибявах ама стига вече с бозите шото наистина OFFSPRING от Ixnay On The Hombre (не съм сигурен в правописа)нямат нищо!!!!а пък Green Day :P ;) я не са излагайте :blink: не искам да обиждам ама съм забелязал че Green Day ги слушат най-вече момичета което води до мисълта че са лигави е имат и някой яки неща ама доста малко

няма такива работи като нео пънк емо пънк хард пънк и други

има пънк(рок) и тва е!той представлява олдскуул пънка сравнете ми Sex Pistols и linkin park и ше ва е срам че сте писали за тях в тая тема!

(отнася се до bratmito)

да си пънк мое да не е до тва как са обличаш но това се пак е начин да изявиш ясно мнението си и да покажеш че не ти пука а имено в това се състои цялата работа!!!!

Samo :confused Che to i te imat pesni pesni, koito zvuchat kato Greenday

например?ок сори ако говориш за Fall Back Down да тя звучи малко по мека ама ако е подобна на Green Day то поне прилича на някоя от старите им песни м/у които пак казвам има яки

но иначе Rancid не могат да будат сравнявани с Green Day

abe osven gorespomenatite ima o6te mnoo grupi ne znam 6to se govori samo za komersialnite......az slu6am po princip neometal no mnogo se kefya i na punk i to ne na tozi ---komersialnia naprimer PENNYWISE...MILLENCOLIN......CATCH22.....i o6te mnooo ne mi se izbroyava :wacko: ......a dali punka e umryal....ne mislya vinagi e imalo i vinagi 6te ima ........tva 4e sa malko ne zna4i 4e sa umreli ......a estestveno sega vremenata sa malko po drugi i punkovete ne hodyat s grebeni.....ili go pravyat no samo po koncerti.......az li4no poznavam ne malko.......ima dosta i ot Asenovgrad......spored men punka e yaka muzika pone az kato ya slu6am i mi ide da po4na da podska4am i da se myatam tva e muzika koyato vdiga nastroenieto ....no na tezi koito ya razbirat :punk :punk :punk

...!$#!@$@#!$#@$%$$%....

united we stand, divided we fall !!!

...@$#%@%$#%!@$!@$!@$@!...^%^&^&^#^#%^@$!$!()!$)*%#^*%#*)%!....

...!$#!@$@#!$#@$%$$%....

united we stand, divided we fall !!!

...@$#%@%$#%!@$!@$!@$@!...^%^&^&^#^#%^@$!$!()!$)*%#^*%#*)%!....

ХАхаха съгласен!!!(Пояснение - Satyricon - Mother North)/\

|

Темата взе да изпростява,хайде по-спокойно.Ако ще се караме кой какво харесва,аз мога да кажа,че се кефя на блек метъл,а пънка е супер лайно(новия).Ама това с нищо не допринася за хубавото дебатче дето бяхме завихрили. :angry1

Ама-ха!!!Ше ви пусна чалгийка ей!!!Спирайте се навреме! :evil

Ne sym iskal da vnasqm smut v temata. Prosto mi stana interesno kak izvednyj otrekohte nqkoi ot grupite, na koito v poslednite 10 godini (ta i poveche) se krepi pynka. Daje nakraq gledam vkliuchihte i pennywise, koeto veche si e naprao koshunstvo. Ako naistina dnes v punka ima 2-3 'istinski' grupi to toi naistina e umrql. Spored men obache ne e taka! Naposledak slusham veche pochti ne slusham punk i preminah izcqlo na metal, no tova ne mi prechi da smqtam che imam neshto obshto s punk-a. Inache nikoi ne e trygnal da vi kara da slushate neshto koeto ne iskate. Kakto Agarvaen kaza slushaite Satyricon - Mother North :bgrin: , az samo she dobavq da gledate i klipa shot onaq rusata..... :devil

PS

......ima dosta i ot Asenovgrad
be to povecheto ot tqh peqt podobno ili daje kavyri na tezi grupi, koito ti kaza che ne sa punk

Peace

Kakto Agarvaen kaza slushaite Satyricon - Mother North :bgrin: , az samo she dobavq da gledate i klipa shot onaq rusata..... :devil 

Нецензурирания клип мисля,че съм го качил във уареза.Той е по-интересен от цензурирания :) :evil

А на оная русата и е много голям диференциала...малко на "Татра" мяза :P

!той представлява олдскуул пънка сравнете ми Sex Pistols и linkin park и ше ва е срам че сте писали за тях в тая тема!

(отнася се до bratmito)

Когато написах това нямах предвид че смятам Линкин Парк за пънк(като си го помисля чак свят ми се завива).Имах предвид че има хора които слушат Линкин Парк и се мислят за пънкари,което е не смешно,а направо трагично.Ако искаш даже мога да се поразровя и темата да ти намеря.И пак казвам АЗ НЕ СМАТАМ Linkin Park ЗА ПЪНК КАМОЛИ ДА ГО СРАВНЯВАМ С КАКВОТО И ДА БИЛО)(то дори смешно звучи).Още когато писах предишния си пост знаех,че някой ще ме разбере погрешно и ще се започнат спорове заради криво разбраните ми мисли.

:huh:

Ups Без да искам писах от на брат ми акаунта.Ся пак ще ми се кара.

оффтопик://аре писна ми да се обяснявате като путки !!! ама се чудя що написаш "като". Разводнихте темата с глупости по 2 поста се изяснявате какво искате да кажете .. ония не разбрал .. другия не разбрал .. аре яжте ми лайната, бахти тъпите парчета сте. хардкор в мутрата, хюмненца _|_

едит:

ето ви един текст ... лично аз се кефя повече на варианта на The Business

Reality punk is all together

Fighting each other just ain't clever

You've got the wrong enemy picking on a friend

If we don't stand together then this is the end

Today's youth stand together

In your combat and leather

There's a cause a cause to fight

Not each other we must unite

Fight the real enemy (x4)

Banned from the pubs everynight

Same old story will you ever see the light

Everyone toghter now listen to me

Don't fight each other fight the real enemy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...