HEKTIK Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 BioFreaK,как по-точно мислят пънкарите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 mi ne trqq ti puka ot ni6to i ot nikoi,trqq da razre6ava6 problema kato razbie6 nosa na problemniq , trqq da ne si kato nikoi drug na vun6en vid i trqq da ima noo drusnq.ei tva e da si punkar i koito si miski drugo na4i MTV i 50cent mu idvat v mnoo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Аре братчед Los Grandes Exitos En Espanol сещаш се нали ... не е задължително да си на гребен за да си пънкар, както и не е задължително да миришеш за да си лайно ?!? 50 Цента пънкар ли е, че ми го визираш тук ... хайде успокой се и запомни "целта, не оправдава средставата" - така че пънкарите не са дроги или побойници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 аз пък не бях чувал до сега за "груцко" иначе мисля ,че пънкарите са имали доста глупаво мислене и не мисля ,че още има останали истински пънкари Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Има пънкари,но съм съгласен си био,че не е нужно да си с гребен,за да си пънкар.макар че и гребените не са изчезнали все още.BioFreak,замълчи,не говори абсолютни простотии,освен ако си адски прост.Май ти слушаш прекалено много MTV и Sum41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 az slusham malko punk i ska ..4esno kazano mislq 4e nai mn me kefqt reel big fish Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Хаха какъв е този БГ Пънк? Хиподил и Контрол?LOL. Това няма нищо общо с Пънк идята.А онези пичове от горепосочените групуи само хвърлят прах в очите на хората.Така те създават гршно впечатление за ПЪНКАРА.Според техните песни той е пияница, наркоман итам подобни. Имаче аз си слушам UK PUNK and Oi! (R.A.S.H. & S.H.A.R.P.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 sorry za Offtopic... ama .... BioFreak , interesna logika , ti da ne si punkar ?!?!?! az ne mislq kato tebe i nito MTV i 50cent mi idvat v pove4e shtoto ne slusham 50cent nito gleam MTV nito slusham punk taka 4e zapazi si mnenieto za tebe si i nedei pishi prostotii vuv foruma ili ako shte pishesh neshto obmisli go 5 minuti predi tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 знам че темата е много стара ама според мен трябва да се продалжи отговора ми е "НЕ" но има за какво да се поспори истински пънк в сегашно време се прави много малко мен лично от сегашните групи ми харесват Rancid, Toy Dolls(ама те май вече ги няма)и още съвсем малко най-много се дразня на емо пънкари (Blink 182, Good Char...)после са нео пънкарите които не зачитат олдскуул пънка!!!! е разбирасе модовете(гъзарите) изобщо не им е мястото в тая тема те са ми супер смешни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Дам - днешните пънкари са си чисти нео-метъли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Не е умрял. "Дайте ми чук да си разбия главата до някоя празна кофа за смет. С надпис червен да покрия капака три думи само: Punk is not dead!" С&Р А за съвременните нео-метъли - хич не ми се говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Не е умрял."Дайте ми чук да си разбия главата до някоя празна кофа за смет. С надпис червен да покрия капака три думи само: Punk is not dead!" С&Р <{POST_SNAPBACK}> хмммм знам че съм тъп ама тва не схванах нали не беше няква плоска обида и предполагам че нарочно Punk is not dead е написано като 4 а не 3 думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Дам - днешните пънкари са си чисти нео-метъли. <{POST_SNAPBACK}> 100% си прав!!! Мисля си,че пънка не е точно мъртъв...по-скоро днешните тийнейджъри разбират под пънк Blink 182 и пр.подобни лайна.В смисъл,че пънка от САЩ и по-точно от бреговете на САЩ(Калифония)в момента е взел връх,а повярвайте ми,той не е приятен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Blink 182 са от NYC и са участвали на концерти с Sick Of It All :> мен лично ме кефят, защото в един техен клип имаше яко реклама на H20 (punk група не марката дрехи) и целите са нашарени ... уруди мръсни и педерсти. Та кои пънкове са като неометали ?!? имена :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 хмммм знам че съм туп ама тва не схванах нали не беше няква плоска обида и предполагам че нарочно Punk is not dead е написано като 4 а не 3 думи <{POST_SNAPBACK}> Знам.В песента е "Punk`s not dead.",ама аз карах както е по текста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Blink 182 са от NYC и са участвали на концерти с Sick Of It All :> мен лично ме кефят, защото в един техен клип имаше яко реклама на H20 (punk група не марката дрехи) и целите са нашарени ... уруди мръсни и педерсти.Та кои пънкове са като неометали ?!? имена :Р <{POST_SNAPBACK}> Иии я плс ми кажи кой е тоя клип че ми стана интересно тва за рекламата на H2O А по темата Ами пънкари винаги ще имаАз вярвам в това.Може и да не са като едновремешните пънкари но ще ги има.Аз лично се кефя на пънка почти във всяка негова форма но не се кефя на едновремешните пънкари(гребени,мебени,скъсани,шарении,анархии,пияни,заляни)Но пък ги уважавам щото трябва да има о такива и "музиката" която са правили ми харесва.И идеята им Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Иии я плс ми кажи кой е тоя клип че ми стана интересно тва за рекламата на H2O .... <{POST_SNAPBACK}> offtopic:// клипът може си свалиш от тук на доста места единия от тях с фланелка на H20 GO! (в стил регистрационен номер на автомобил от New York). За концерта с SOIA не мога да се сетя в момента, но ако държиш и за него ще ти дам информация просто трябва да намеря един надрискан player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 offtopic:// клипът може си свалиш от тук на доста места единия от тях с фланелка на H20 GO! (в стил регистрационен номер на автомобил от New York). За концерта с SOIA не мога да се сетя в момента, но ако държиш и за него ще ти дам информация просто трябва да намеря един надрискан player. <{POST_SNAPBACK}> 10x за концерта не държа чак толкова ама ако намериш..... :) Сещам се за коя фланелка става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 не се кефя на едновремешните пънкари(гребени,мебени,скъсани,шарении,анархии,пияни,заляни)Но пък ги уважавам щото трябва да има о такива и "музиката" която са правили ми харесва.И идеята им <{POST_SNAPBACK}> Sempliok не го казвам лично за теб но просто от твоя пост се сетих много мразя някой дето уш слуша пънк и сичко ама казва че старите пънкари са супер тъпи тва според мене си е чисто неуважение към корените на цялата работа защото се пак ако не са били те сега нямаше да я има и тая тема нали аз лично понякога се обличам по-мизерно или там "клошарски" а понякога си се мъкна изсулен (е не като рапър де) то си зависи от случая offtopic:разглеждал съм саита на отрова за мишки и видях че има 1 пич дето са облича по-пънкарски и са накефих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Sempliok не го казвам лично за теб но просто от твоя пост се сетих много мразя някой дето уш слуша пънк и сичко ама казва че старите пънкари са супер тъпи тва според мене си е чисто неуважение към корените на цялата работа защото се пак ако не са били те сега нямаше да я има и тая тема нали аз лично понякога се обличам по-мизерно или там "клошарски" а понякога си се мъкна изсулен (е не като рапър де) то си зависи от случая offtopic:разглеждал съм саита на отрова за мишки и видях че има 1 пич дето са облича по-пънкарски и са накефих <{POST_SNAPBACK}> Хахаха не си ме разбрал правилно (то как ли да ме разбереш де аз толкова тъпо съм го написал ) аз излишно казах че ги уважавам как няма да ги уважавам просто исках да кажа че аз не бих бил такъф Аз съм се обличал как ли не(изсулен,скъсан(то аз и ся си ходя скъсан щото нямам много нови дрешки) раздърпан,мръсен)По едно време дажае ходех с мешка да ме пита човек що ли а пък преди това бях с една офчарска олд скуул чанта дето и бях разпрал джобовете и я носех на опъки(абе грозна гледка) .Ама тогава бях по малък и още се лудах из разни посоки като нео метъл и някфи такиа.Аз тогаа нищо не чатках.Постепенно разбираш че модата е един SHIT.обличай се както си те кефи и както ти е удобно.А за тоя дето си го видял и ти е заприличал на пънкар>ами той най-много от нас 3имата се кефи на дърто.аз и другия поиче се кефим на нвото и на Хардкора. Абе исках да кажа че няма значение как изглеждаш и какъф имидж ще фкарваш.Важното е какво имаш в главата. Оффф въобще не моа да са искажа както трябва.Надявам се да си ме разбрал какво имам в предвид. А и пак да кажа.Грешиш ако си мислиш че аз не испитвам уважение към Оулд скуула! PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 да бе аз за тва ти написах че не го каам за тебе а просто се сетих от твоя пост говоря по принцип иначе видях че си писал че ги уважаваш няма проблем разбрах те и аз съм на тва мнение offtopic:ауе така и така само 3-4 човека си я четем тая тема я да питам някой мое ли да намери някви клипове на Dead Kennedys защото съм виждал концертни ама много отдавна и то беше по някво предаване за пънк или изобщо някой качва ли пънк клипове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 да бе аз за тва ти написах че не го каам за тебе а просто се сетих от твоя пост говоря по принцип иначе видях че си писал че ги уважаваш няма проблем разбрах те и аз съм на тва мнение offtopic:ауе така и така само 3-4 човека си я четем тая тема я да питам някой мое ли да намери някви клипове на Dead Kennedys защото съм виждал концертни ама много отдавна и то беше по някво предаване за пънк или изобщо някой качва ли пънк клипове? <{POST_SNAPBACK}> Ами мога да ти намеря на "California Uber Alles" ама нещо не ми се ще да качвам такава музика и клипове в вареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 сори много офтопици станаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 много мразя някой дето уш слуша пънк и сичко ама казва че старите пънкари са супер тъпи тва според мене си е чисто неуважение към корените на цялата работа защото се пак ако не са били те сега нямаше да я има и тая тема нали offtopic:разглеждал съм саита на отрова за мишки и видях че има 1 пич дето са облича по-пънкарски и са накефих <{POST_SNAPBACK}> Хммм аз верно познавам малко хора,но не се сещам за такива които наистина слушат пънк,а казваt че старите пънкари са супер тъпи.Ако говориш за такива "пънкари" които слушат Avril Lavigne(и представа си нямам дали съм го написъл правилно),SUM41 или още по-лошо Linkin Park(не се базикам в една тема искараха Linkin Park пънк ) и т.н. то тогава те не са никви пънкари и те са последните които могат да кажат кое етъпо и кое не.Аз лично не слушам много дърт пънк,но не мога да кажа че са тъпаци,защото именно това което са започнали те седи в основата на сегашната Hadcore/Punk сцена.И ако наричам тях тъпаци то тогава наричам себе си такъв.Спирам до тук че и аз като брат ми(Sempliok) зех да си оплитам мислите и някой ще ме разбере криво. Сега малко по темата че наистина стана доста offtopic.Щом има такава тема и хора които пишат в нея значи ПЪНКА Е ЖИВ!Вярно,че не е в първичния си облик,но повечето идеи са се запазили.Сега като че ли има по-голям възход на Хардкора и новия пънк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.