Jump to content
BulForum.com

Punk's not dead yet

bio

Умрял ли е пънка според вас ???  

84 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Интересно ми е какво мислите по въпроса. Виждам, че има качени Рамонес, Клаш, Дед Кенедис :> и т.н. все пак пънка е оказал голямо влияние на днешната музикална сцена .. въпреки че повечето не сме били родени тогава :>

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Glasuvah NE no mai e poveche kato dobro pojelanie a ne savsem istina. Az lichno ne sam goliam fan no slusham po malko punk. Specialno Clash mnogo obicham i az sam gi kachval.

Am Punka nqma da umre dokato ima hora koito go slu6at,a takiva ima dosta taka 4e ne e umrql i mai nqma da umre skoro.... :punk

estestveno che ne....kato izkliuchim razni USA "punk" bandi koito naistina sa umrqla rabota...imam vpredvid che men amerikanec me e ubejdaval che Good Charlote svirqt punk :blink: ...i ne e chuval nikva angliiska grupa...

Не е умрял, разбира се! Доста стилове в последните 20-25 години са взели по нещо от него, за да умре така лесно.

Иначе за това дали сме били родени, въпреки че някои от нас сме, аз например, били на по няколко годинки само, тъпото е, че пак нямаше да разберем много от него, защото просто сме пропуснали културата на нормалния свят по онова време. И все пак - краят на 70-те и целите 80s rule!!!!!! :music

• 3 weeks later...

Ми не е умрял. Докато има още хора които да го слушат и да е в сърцата им не е умрял!!!!!

God save the queen!!!! :punk :punk

П.С. Много ме издразни Лили Иванова като се появи с фланелка с такъ надпис.

:angry1

Хубаво е го мислите ама дали е истина.

@Kreideiky вярно е много групи като Good Charlote, 311 ли беше оназ МТV боза са пълен ташак .. времето на истинският пънк като че ли се отива. Времето когато това е било underground движение, и заедно с истинския готик и уейв не са били мода и история, си е отишло безвъзратно.

@Sotko и мен ме дразни да гледам по главната хора облечени като пънкари :> с капси мапси .. и "гребени" и все пак понякога се кефя .. като видя че някои от тези малоумници са си с нормални гребени. Това е мода наложена от запад .. сега от къде е почнала .. не смея да твърдя .. дали от гребена на Бекам на световното ... все ми е едно. Смешното при Лили Иванова, че го е изкопирала .. че в България не е имало такова огромно пънк движение както в Лондон

... o when the punks go marching in ... and i want to be in that number .. o when the punks go marching in ...

• 3 months later...
Пънку нема да умре

Казва се пънку нема зайде :lol:

Иначе като цяло стилът пънк изобщо не ме кефи, и последните години замря

има хора, които слушат пънк ... за пънкари знам ли и аз ... та като за теб специално .. за добре дошъл чуй това .. Дъ Рестартс

covers.jpg ...

използвай search-а на форума ... има пънкари.

едит: M.D.C ... за всички

pigroast.jpg

аз слушам почти всичко grindcore, crust, powerviolence, noise ... и почти всичко имах едни много готини компилации все групи от класата на Напалм Дед .. ама ми се счупи диска .. и може да ти ги кача някой ден.

Аз слушам по малко класически английски пънк, малко български и малко идиотщини които съм чувал да оприличават на средно между пънк и поп и фънк и не знам си още какво. Пънкар не съм ама "пънку нема 'а умре"!

аз слушам почти всичко grindcore, crust, powerviolence, noise ... и почти всичко имах едни много готини компилации все групи от класата на Напалм Дед .. ама ми се счупи диска .. и може да ти ги кача някой ден.

Давай де! :) Аз повече слушам Goregrind щото по-близо до дет-метъла ама и нойз - Anal Cunt рокс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...