bio Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Интересно ми е какво мислите по въпроса. Виждам, че има качени Рамонес, Клаш, Дед Кенедис :> и т.н. все пак пънка е оказал голямо влияние на днешната музикална сцена .. въпреки че повечето не сме били родени тогава :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Glasuvah NE no mai e poveche kato dobro pojelanie a ne savsem istina. Az lichno ne sam goliam fan no slusham po malko punk. Specialno Clash mnogo obicham i az sam gi kachval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 аз се кефя на Toy Dolls , те се водят пънк някакъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Na Punk-a mu mina vremeto otdavna, no tova ne prechi takiva kato men da si slushat vse-oshte takava muzika. Sledovatelno oshte ne e umrial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 tvurdo DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Am Punka nqma da umre dokato ima hora koito go slu6at,a takiva ima dosta taka 4e ne e umrql i mai nqma da umre skoro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 estestveno che ne....kato izkliuchim razni USA "punk" bandi koito naistina sa umrqla rabota...imam vpredvid che men amerikanec me e ubejdaval che Good Charlote svirqt punk ...i ne e chuval nikva angliiska grupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozza55 Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Не е умрял, разбира се! Доста стилове в последните 20-25 години са взели по нещо от него, за да умре така лесно. Иначе за това дали сме били родени, въпреки че някои от нас сме, аз например, били на по няколко годинки само, тъпото е, че пак нямаше да разберем много от него, защото просто сме пропуснали културата на нормалния свят по онова време. И все пак - краят на 70-те и целите 80s rule!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Ми не е умрял. Докато има още хора които да го слушат и да е в сърцата им не е умрял!!!!! God save the queen!!!! П.С. Много ме издразни Лили Иванова като се появи с фланелка с такъ надпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted May 1, 2004 Author Share Posted May 1, 2004 Хубаво е го мислите ама дали е истина. @Kreideiky вярно е много групи като Good Charlote, 311 ли беше оназ МТV боза са пълен ташак .. времето на истинският пънк като че ли се отива. Времето когато това е било underground движение, и заедно с истинския готик и уейв не са били мода и история, си е отишло безвъзратно. @Sotko и мен ме дразни да гледам по главната хора облечени като пънкари :> с капси мапси .. и "гребени" и все пак понякога се кефя .. като видя че някои от тези малоумници са си с нормални гребени. Това е мода наложена от запад .. сега от къде е почнала .. не смея да твърдя .. дали от гребена на Бекам на световното ... все ми е едно. Смешното при Лили Иванова, че го е изкопирала .. че в България не е имало такова огромно пънк движение както в Лондон ... o when the punks go marching in ... and i want to be in that number .. o when the punks go marching in ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 за кво всички ми говорят за груцко и такива неща?нямали някои пънкар тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 4uval sam za punkari ama ne sam vijdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Пънку нема да умре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 4uval sam za punkari ama ne sam vijdal <{POST_SNAPBACK}> te sa kato vic za umnite blondinki - sichki sme chuvali za tqh no nikoi ne gi e vijdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 IMA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Пънку нема да умре <{POST_SNAPBACK}> Казва се пънку нема зайде Иначе като цяло стилът пънк изобщо не ме кефи, и последните години замря Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Гепи,ти харесваш ли БГ пънк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Гепи,ти харесваш ли БГ пънк? <{POST_SNAPBACK}> има яки групи ама не много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Къде викаш всички говорели за гръцко? Щото май не е в нашия форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 има хора, които слушат пънк ... за пънкари знам ли и аз ... та като за теб специално .. за добре дошъл чуй това .. Дъ Рестартс ... използвай search-а на форума ... има пънкари. едит: M.D.C ... за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Мен ме кефи бруталния пънк - иначе казано Грайндкора (то има и малко метъл в него де). Та има ли други грайндъри тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 аз слушам почти всичко grindcore, crust, powerviolence, noise ... и почти всичко имах едни много готини компилации все групи от класата на Напалм Дед .. ама ми се счупи диска .. и може да ти ги кача някой ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз слушам по малко класически английски пънк, малко български и малко идиотщини които съм чувал да оприличават на средно между пънк и поп и фънк и не знам си още какво. Пънкар не съм ама "пънку нема 'а умре"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 аз слушам почти всичко grindcore, crust, powerviolence, noise ... и почти всичко имах едни много готини компилации все групи от класата на Напалм Дед .. ама ми се счупи диска .. и може да ти ги кача някой ден. <{POST_SNAPBACK}> Давай де! Аз повече слушам Goregrind щото по-близо до дет-метъла ама и нойз - Anal Cunt рокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 moje da ima hora koito o6te ta4at punka i go slu6at...no ne vqrvam da ima takiva koito da mislqt i da se obli4at kato punkari :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.