LaN Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 eto go problema : opitvam se da zaredia warez.ru - zarejdam,no s 3 KB/s ,a sam na dop+ y nas i niama dryg zad modema. Opitvam se da vliaza da poigraia malko v CS 1 servera - vlizam,no pri 30 lag normalno za ostanalite, moiat e 3000 .Zvania na support-a,koito mi kazva : dai si res na PC-to,az shte ti resna modema i neshtata sha se opravat (ne yspiah da my kaja,4e ve4e sam go pravil,barzo zatvaria telefona).Sled restartovete,neshtata pak ne se opraviha.Probvah s drygi bg saitove - niamam problem .Reshavam i pyskam ping kam evrocom.net . Eto kako se poly4ava .Vremeto za reply na paketite ne pada pod 20 milli sec.,a sredno e 31 ms.Vse si mislia,4e tia stoinosti pri normalna vrazka triabva da sa pod 10,no ne sam sigyren.Zvania pak na support-a.Toi mi kazva : otvori www.evrocom.net (i toi mi se otvaria s 3KB/s) i drapni ottam edni removal tools na norton ,sigyrno e niakav virys.Kakvo pove4e da my obiasniavam?! 4e sam s 2 antivirysni i vseki den pone vednaj si proveriavam PC-to ? Iavno ne my se zanimavashe na 4oveka s mene.Vse pak gi drapnah tia removal tools-ove.Estestveno ne otkriha nishto.Pysnah F-Prot : ne otkri nishto. Pysnah AVG (tia mi e rezidentna) : otkri mi niakav trojanec i go "pahna zad reshetkite".Ne 4e toia trojane si e varshil rabotata,4e imam i firewall i sam ykazal koi to4no neshta da pyska i vsi4ko ostanalo : pod zabrana.Dadoh res nanovo ( za koi li pyt) .Pysnah pak AVG (seki den si ia pyskam da se obnoviava) - izpisa 4e vsi4ko e ok,mashinata e ve4e 4ista.Warez-a pak si go otvariam s 3KB,kakto i evocom.net .V CS 1 servera pak sam si s 3000 lag.Kam ostanalite stranici i serveri yj vsi4ko e nared (pone koito sam proval).Otkade po diavolite idva shibania mi problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 LaN zna4i az imah podoben problem no na men kat zvannah na supportta mi kaza 4e gubq paketi i wareza naistina mi go tvarqshe s 3kb . na kraq mi vika sled mnoo ma4eniq i restarti da zanesa modema za proverka dali puska paketi. oba4e az reshih da vida kabela gleam tam det vlizam v modema normalen. otiam na spliera i kvo da vida to kat go hvanah mi ostaan v racete kabela oakza se 4e tel4eto se e skasalo vatre i za tva sam gubil paketi ogolih go puhnah go nanovo i si4ko zaspa poglednisi i ti taka ako imash spliter ako nee ot tva nz no na men na ping mi davashe po 75% lost a dokolkoto vijdam na teb ne ti dava taka ama proveri za vseki slu4ai moje da e ot tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Otkade po diavolite idva shibania mi problem Ami da ti kaja mai ne si edinstevn s takiva problemi. Mai pri tezi, koito sa na + tarifite neshto ne e nared, zashtoto az sum na I+ i dosta 4esto mejdu 5 i 10 ve4erta e ujas, tu se poiaviava tu iz4ezva (predi biah na bronzova i takiva izpulnenia biaha riadkost, i mai pak kum bronzova shte se zaputia), no nali biaha kazali horata 4e eksperimentirat sus skorostite pri + tarifite, ta mai tova shte da e problema, ne e mnogo priatno, no shte po4akame da vidim kakvo shte stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 На мен средно ми е 25мс също съм на Д+. Не знам при другите как е а и имам загуби каквито ти нямаш. Днеска по едно време и на мен ми се беше скапал локалния обаче се оправи и сега всичко е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 9, 2004 Author Share Posted April 9, 2004 @Jorkis ami az sam na tazi tarifa ve4e polovin godina,ama dosega podobno neshto ne mi se beshe sly4valo ,edva li e eksperiment niakakav ot strana na evrokom. to da ti kaja 4estno ,shte se radvam da e taka,a ne problema da e primerno neshto v moita vryzka ili v mashinata. mejdy drygoto : kade sa kazali ,4e eksperimentirat sas skorostite na + tarifite? mai tova sam go izpysnal niakak si. EDIT : @XC^^The_Devil^^ : mersi ,no ne e ot splitera,tam vsi4ko e ok,pyk i niamam zagyba n paketi,samo vremeto im za reply sega e po-goliamo.Predi riadko mi biaha tia nad 10ms. Kakto kazah ,i az ne znam ot kakvo se poly4ava cialata tazi istoria,zatova tyrsia kompetentno mnenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Ne znam kakva e pri4inata,no dnes m/u 2 i 5 p.m. niamah nikuv net. Spliterut be6e OK, kabelnata si be6e s perfektno ka4estvo,lampite na modemut ne podskazvaha ni6to neredno i vupreki vsi4ko niamah net.U4udva6to e , 4e ICQ-to ba4ka6e , ama samo to!nikvo www!Nito warez.ru, nisto!Tva do sega ne be6e mi se slu4valo.Na dost + sum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Kakto kazah ,i az ne znam ot kakvo se poly4ava cialata tazi istoria,zatova tyrsia kompetentno mnenie. I az iskam da 4uq takova! Pri men edvam se to4i foruma respektivno wareza s 2-3KB/s, no pyk download mi e sredno 60KB/s I e taka ot okolo 19hpm /togava go vidqh/ Browser -Avant Browser v9.01 b121 Downloader- FlashGet v.1.60 monitoring- Net Limiter v.1.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 9, 2004 Author Share Posted April 9, 2004 I az iskam da 4uq takova! Pri men edvam se to4i foruma respektivno wareza s 2-3KB/s, no pyk download mi e sredno 60KB/s I e taka ot okolo 19hpm /togava go vidqh/Browser -Avant Browser v9.01 b121 Downloader- FlashGet v.1.60 monitoring- Net Limiter v.1.25 Igniter : kakto izglejda problema ni mai e edini sasht Tova doniakade me yspokoiava ,4e sa biah pritesnil da ne bi da sam lepnal neshto ili da mi se e skapala Win bozata,ili da imam problem sas signala,ili .........Da se nadiavame,4e ako e centralen problem na dostav4ika,shte go opraviat barzi4ko Sega se opitvam da mislia pozitivno : ia si predstavi,4e naistina eksperimentirat neshto i pak shte ima niakakvi iznenadi kato tezi za 1-vi april )))) Ako e zatova : moga da si karam s toia net izvestno vreme:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 kade sa kazali ,4e eksperimentirat sas skorostite na + tarifite? mai tova sam go izpysnal niakak si. Eto tuk no puk az sum se oburkal 4e e samo za + tarifite, to bilo za vsi4ki, vij kakvo pishe 'testovi'. I az mislia 4e sa niakakvi testove na evrokom, zashtoto sega e perfekten neta, to ne moje vinagi da e 6, tui 4e moje i da do4akame purvomaiska iznenada Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 10, 2004 Author Share Posted April 10, 2004 Eto tuk no puk az sum se oburkal 4e e samo za + tarifite, to bilo za vsi4ki, vij kakvo pishe 'testovi'. I az mislia 4e sa niakakvi testove na evrokom, zashtoto sega e perfekten neta, to ne moje vinagi da e 6, tui 4e moje i da do4akame purvomaiska iznenada Jorkis : tova beshe predi da oiaviat oficialno novite skorosti,ne e za segashnia sly4ai.Napalno saznavam kakvo predstavliava edna komputarna mreja i slojnostta i za poddrajka.Naiasno sam i sas tova,4e nemoje net-a vinagi da e 6,bi bilo bezymno da go o4akvam.Ne znam kak ti se e opravil neta na teb,no pri men problema prodyljava da stoi i me iznervia .Nima e mnogo da o4akvam niakoi ot dostav4ika da mi raziasni za kakvo to4no stava na vapros ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Ne me razbirai pogreshno, mnogo iasno, 4e triabva da si tursish 'pravata', sled kato si platil za neshto, a ne go polu4avash normalno e da iskash, niakoi da ti obiasni kakvo stava, i tozi niakoi da e ot horata, ot koito zavisi tova neshto. Vse oshte te ne sa se vklu4ili, moje bi im e omruznalo ot takiva kato nas koito postoianno za neshto se oplakvat, no puk ako ti biaha otgovorili vednaga, niamashe da se stigne do tolkova postove. Sega sigurno te shte revnat za neshto, 4e pak sa nedovolni ot nas za tova 4e postoianno za neshto nedovolstvame No moje bi tezi ot koito zavisi ka4estvoto na neta izobshto ne vlizat tuk Za tova poznatia telefon shte triabva po niakakuv na4in da ti pomogne Az sega si imam dobur net i za tova ti kazah 4e ne moje vsi4ko vinagi da e 6, no viarno ako pri teb e postoianno taka, redno e niakoi da ti oburne vnimanie, a puk az nishto ne sum pravil s modem ili kakvoto i da bilo, neta si e dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Ne znam kakva e pri4inata,no dnes m/u 2 i 5 p.m. niamah nikuv net. Spliterut be6e OK, kabelnata si be6e s perfektno ka4estvo,lampite na modemut ne podskazvaha ni6to neredno i vupreki vsi4ko niamah net.U4udva6to e , 4e ICQ-to ba4ka6e , ama samo to!nikvo www!Nito warez.ru, nisto!Tva do sega ne be6e mi se slu4valo.Na dost + sum. Pri men e sa6toto. Po obed nikaf net nqma. Stane li 1-2 4asa i si4ko spira do kam 5. Lampite na odema sa OK, no kat otvorih IP-to za settings na modema i gledam Establish Time Of Day Failed Za6to e tova PS. Ne moga da se obadq na support-a 6toto o6te ne sa ni prekarali telefon v noviq apartament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Neznam dali sym myrmorko, ama e otvratitelno iznervq6to kato si sviknal s edna skorost da polu4i6 30 pyti po-bavana. Pri men ve4e foruma se to4i s 1-2KB/s i e otvrat. To verno i 4e sym platil za negarantiran dostyp... Dano skoro go opravqt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 i pri men twa se e polu4awa pri cs vlizam igaraq i po edno vreme 2500-3000 ping i produlgawa 2-3 min i iz4ezwa no sled polovin 1 4as pak sustoto i e dosta iznerwqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 10, 2004 Author Share Posted April 10, 2004 i pri men twa se e polu4awa pri cs vlizam igaraq i po edno vreme 2500-3000 ping i produlgawa 2-3 min i iz4ezwa no sled polovin 1 4as pak sustoto i e dosta iznerwqsto Loshoto pri men e,4e toia lag ot 3000 e postoianen,ne shte da se mahne,a e na impulsi : ot 3000 pada na 160 i posle pak ska4a nenadeino. @Igniter : shte go opraviat,niama kade da otidat,no mi se varti loshata misal v glavata,4e shte e sled praznicite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Mr.Tinkertrain, при мен беше подобно, имаше и голяма загуба на пакети - като пусна пинг към gateway-а от 20 пакета се губеха до 60%. Оправиха ми го. Имало дупчено с карфица по кабела ! И най-странното е че ми се обадиха от support-a по телефона. Бях изненадан от вниманието. И съм благодарен естествено. EK support rulez !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 10, 2004 Author Share Posted April 10, 2004 Zna4i za vsi4ki,koito imat podoben problem : predi malko se obadih na support-a. kaza mi ,4e naistina v4era e imalo problem s net-a na + tarifite no dnes niamalo. Raziasnih my,4e problema vse oshte stoi ,ne sa go premahnali i toi kaza,4e po tova shte se raboti vav vtornik - sega sa po4ivni dni.Da se nadiavame,4e tozi pyt razreshenieto na problema shte e okonatelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 6te 4akame... Ama ha dano e za posledno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 sq kak e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 10, 2004 Author Share Posted April 10, 2004 veno!!!! sega vsi4koe 6! pone pri men:))))))))) mersi mnogo ) eto tova e !))) vleze administrator,pro4ete temata i opravi neshtata ) otnovo ti mersi veno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 np Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.