fam0uz Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 В моменти като този бих работил ВСИЧКО... Имам желание и малко опит като Барман (6 месеца) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Аз също търся работа от доста време. Била съм около година сервитьорка в 3 и 4-звездни хотели, имам малко стаж като барманка. Но ми се ще да намеря нещо на 4 ч., продавачка или подобно, защото уча все пак и 8 ч. ми идват много Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Аз също търся работа от доста време. Била съм около година сервитьорка в 3 и 4-звездни хотели, имам малко стаж като барманка. Но ми се ще да намеря нещо на 4 ч., продавачка или подобно, защото уча все пак и 8 ч. ми идват много Така и така са тръгнали всички да търсят - и аз си търся само за лятото, навит съм за 12 часа на ден, но може и по-малко - по 8 (работил съм и по 14 часа като бях по-млад), работил съм в сладкарски цех бая време и съм минал през всички длъжности, имам си няколко рецепти от там, работил съм като промотър, общ работник, раздаване на брошури, имам доста стаж по пазари и магазини като малък, чертежи съм изготвял и разни други не толкова важни за споменаване. Ако ви трябва бачкатор - аз съм вашия човек не ме е страх от работа, стига заплащането да не е жива подигравка с труда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.