Jump to content
BulForum.com

И аз търся работа :)

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Аз също търся работа от доста време. Била съм около година сервитьорка в 3 и 4-звездни хотели, имам малко стаж като барманка. Но ми се ще да намеря нещо на 4 ч., продавачка или подобно, защото уча все пак и 8 ч. ми идват много :unhappy:

Аз също търся работа от доста време. Била съм около година сервитьорка в 3 и 4-звездни хотели, имам малко стаж като барманка. Но ми се ще да намеря нещо на 4 ч., продавачка или подобно, защото уча все пак и 8 ч. ми идват много :unhappy:

Така и така са тръгнали всички да търсят - и аз си търся само за лятото, навит съм за 12 часа на ден, но може и по-малко - по 8 (работил съм и по 14 часа като бях по-млад), работил съм в сладкарски цех бая време и съм минал през всички длъжности, имам си няколко рецепти от там, работил съм като промотър, общ работник, раздаване на брошури, имам доста стаж по пазари и магазини като малък, чертежи съм изготвял и разни други не толкова важни за споменаване. Ако ви трябва бачкатор - аз съм вашия човек не ме е страх от работа, стига заплащането да не е жива подигравка с труда.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...