Jump to content
BulForum.com

Warez Nadpivane

bat6oko

Recommended Posts

To ako nqma kamenica,taq pojarna nqma smisyl da q komentirame ;)

Kamenitca ima i svetlo i tamno , ima sa6to taka Zagorka i 6umensko specialno no ne e tam rabotata.Az se biah navil za 6umensko 4erveno i 6opsko tamno, ama niamah kasmet....

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Tva kyde to4no se namira6e?

A be mom4eta,za kvo naistina ne otidem v nqkoq zabutana kry4mi4ka kakto kazva curidge,kydeto birata da e evtina i da se napiem kato horata

Nmira se do spirkata sre6to trimon4ium na 30m nqkade.A ina4e i men pove4e me ustroiva nqkade s po evtina bira :punk

Tva kyde to4no se namira6e?

A be mom4eta,za kvo naistina ne otidem v nqkoq zabutana kry4mi4ka kakto kazva curidge,kydeto birata da e evtina i da se napiem kato horata :)

Щото е селско и някои обичат бира, а не се състезават да се нальокат като прасюги ;) ?

Бре, проблема ви е, че едните искат да се напият, а другите просто искат да ходят да пийнат по една бира. Вземете се разберете кой какво иска и това е.

Бре, проблема ви е, че едните искат да се напият, а другите просто искат да ходят да пийнат по една бира. Вземете се разберете кой какво иска и това е.

hah neznaesh kolko si prav :))

Ами не, просто децата се правят на големи пиячи ;) . Каси а у бутилки :D .

Ами не, просто децата се правят на големи пиячи  ;) . Каси а у бутилки  :D .

kakvo mi govorish ti az ot 3 golemi vodki flirt koito si e 4ist spit de shte povrashtam :) hehe :lol:

ama taka e trqbvashe ot 14 godishen da po4na s alkohola :woot

Щото е селско и някои обичат бира, а не се състезават да се нальокат като прасюги  ;) ?

Tva za napivaneto go kazah vyv kryga na 6egata.I az obi4am birata,piq q,za da mi e kef,a ne zaradi samoto napivane.4ovek se napiva ili 6toto mu e krivo za ne6to ili 6toto ima ne6to za praznuvane ;) Predlojih da otidem v nqkoq kry4ma,za6toto nqmam godini i ako doidat kuki stava kofti :)

Taka ili ina4e ne mojahme da se saberem i da se zapoznaem na ma4a na grebnata, 6to da ne se saberem i da piem po 1,2,3...9,10 biri ili koi kolkoto moje i ot kakvoto iska i da stane kupona.

Aide stiga s tva napivane, povra6tane i t.n.

Neka da e veselo i da ima djuro....

щом няма да има надпиване и аз съм вътре! целта е да се запознаем, нали! най - лесно ще го направим на маса. и аз като GF_Shocker няма годинки, ако може да се вземе и това в предвид! :)

да в крайна сметка целта не е всички да се нарисуват като карикатури, целта е да се запознаем на по бира. Иначе всеки може да си се омаже яко...

Vagnoto e alkohol da se lei....! Imali znachenie dali shte izlezesh da piesh edna bira shtoto taka ti e kef ili shte izlezesh i shte izpiesh edna butilka vodka shtoto taka ti e kef.... Ami ima na koi to mu se (бара джама) shte go bara i shte pravi tova koeto mu e kef! :lol: Az sum za pieneto! :)

Da ne vzemete da pusnete niakoi topic - ' ХАЙДЕ ДА СЕ НАДРУСАМЕ'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...