nassko Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 To ako nqma kamenica,taq pojarna nqma smisyl da q komentirame Kamenitca ima i svetlo i tamno , ima sa6to taka Zagorka i 6umensko specialno no ne e tam rabotata.Az se biah navil za 6umensko 4erveno i 6opsko tamno, ama niamah kasmet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Za kvo to4no v pojarnata moje v Gremito to pak e na 4entara Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Да Латиното е интересно място . Но Пожарната е по-културно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Za kvo to4no v pojarnata moje v Gremito to pak e na 4entara Tva kyde to4no se namira6e? A be mom4eta,za kvo naistina ne otidem v nqkoq zabutana kry4mi4ka kakto kazva curidge,kydeto birata da e evtina i da se napiem kato horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Tva kyde to4no se namira6e?A be mom4eta,za kvo naistina ne otidem v nqkoq zabutana kry4mi4ka kakto kazva curidge,kydeto birata da e evtina i da se napiem kato horata Nmira se do spirkata sre6to trimon4ium na 30m nqkade.A ina4e i men pove4e me ustroiva nqkade s po evtina bira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 abe guiness,ti golqm siromah si stanal.tiq doma6ni rakii sa ti zeli zdraveto Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Za teb 6te napravim togava spe4ialno sabirane v Sellekta za tvoq smetka,ako iska6 prodai G klasata i Simsona Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Tva kyde to4no se namira6e?A be mom4eta,za kvo naistina ne otidem v nqkoq zabutana kry4mi4ka kakto kazva curidge,kydeto birata da e evtina i da se napiem kato horata Щото е селско и някои обичат бира, а не се състезават да се нальокат като прасюги ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Бре, проблема ви е, че едните искат да се напият, а другите просто искат да ходят да пийнат по една бира. Вземете се разберете кой какво иска и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Бре, проблема ви е, че едните искат да се напият, а другите просто искат да ходят да пийнат по една бира. Вземете се разберете кой какво иска и това е. hah neznaesh kolko si prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Бре, проблема ви е, че едните искат да се напият, а другите просто искат да ходят да пийнат по една бира. Вземете се разберете кой какво иска и това е. Ами не, просто децата се правят на големи пиячи . Каси а у бутилки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 VooDooMaN, знаем как стават нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Ами не, просто децата се правят на големи пиячи . Каси а у бутилки . kakvo mi govorish ti az ot 3 golemi vodki flirt koito si e 4ist spit de shte povrashtam hehe ama taka e trqbvashe ot 14 godishen da po4na s alkohola Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Щото е селско и някои обичат бира, а не се състезават да се нальокат като прасюги ? Tva za napivaneto go kazah vyv kryga na 6egata.I az obi4am birata,piq q,za da mi e kef,a ne zaradi samoto napivane.4ovek se napiva ili 6toto mu e krivo za ne6to ili 6toto ima ne6to za praznuvane Predlojih da otidem v nqkoq kry4ma,za6toto nqmam godini i ako doidat kuki stava kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Taka ili ina4e ne mojahme da se saberem i da se zapoznaem na ma4a na grebnata, 6to da ne se saberem i da piem po 1,2,3...9,10 biri ili koi kolkoto moje i ot kakvoto iska i da stane kupona. Aide stiga s tva napivane, povra6tane i t.n. Neka da e veselo i da ima djuro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 щом няма да има надпиване и аз съм вътре! целта е да се запознаем, нали! най - лесно ще го направим на маса. и аз като GF_Shocker няма годинки, ако може да се вземе и това в предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 да в крайна сметка целта не е всички да се нарисуват като карикатури, целта е да се запознаем на по бира. Иначе всеки може да си се омаже яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 Kazvaite 6a sa sybirame ili ne?Ako da kyde,koi den i kolko 4asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Vagnoto e alkohol da se lei....! Imali znachenie dali shte izlezesh da piesh edna bira shtoto taka ti e kef ili shte izlezesh i shte izpiesh edna butilka vodka shtoto taka ti e kef.... Ami ima na koi to mu se (бара джама) shte go bara i shte pravi tova koeto mu e kef! Az sum za pieneto! Da ne vzemete da pusnete niakoi topic - ' ХАЙДЕ ДА СЕ НАДРУСАМЕ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.