Jump to content
BulForum.com

Warez Nadpivane

bat6oko

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Предлагайте ден и час, но да е поне 4-5 напред.

dam ama vikam da e za nad 18 4e neiskam da mi pravqt problemi ili da ni karat da stavame

dam ama vikam da e za nad 18 4e neiskam da mi pravqt problemi ili da ni karat da stavame

dobre de...ami tezi deto sa pod 18 " kato bat6oko" sys limonada li shte se nadpivat ili sys boza? :)

Ами като правят проблеми за възрастта (баси к`во време настана) що не направим събирането в Рахат Тепе, супер покрита кръчма на открито в Стария град (100 метра след Етнографския музей). Няма голямо разнообразие от бири, ама като гледм то на количеството ще се наблегне...

Ами като правят проблеми за възрастта  (баси к`во време настана) що не направим събирането в Рахат Тепе, супер покрита кръчма на открито в Стария град (100 метра след Етнографския музей). Няма голямо разнообразие от бири, ама като гледм то на количеството ще се наблегне...

еми като става въпрос за това по-добре да се съберем наистина на някое тепе и да си вземем 5 каси бира и вече няма кой да ни иска лични карти:)

а и така ще се видим наистина кой колко може

еми като става въпрос за това по-добре да се съберем наистина на някое тепе и да си вземем 5 каси бира и вече няма кой да ни иска лични карти:)

а и така ще се видим наистина кой колко може

E tva e sq ideq :) )))) Samo 4e,ako sme da kajem 9-10 4oveka vzimame 20 6i6eta po 2l Ariana da kajem i gledame da gi izpiem za 2h :woot

Nightlife,ti koi si ot tenisa?

Ideq....SUPER ama ade da ne e po tepetata ...moje li ? Ina4e az ne sam naqsno sas zakonite v milata ni rodina oba4e men karta sa mi iskali ,samo vednaj v balborg ...vsa6nost stava li batkovcite ( i kakite ..kakvo li si vqrvam i az ) da ni se predsvaqt za pridrujiteli ? (kazah 4e ne sam naqsno sas zakona ne mi sa smeite :D ) za birite kakvo da kaja ...ZA

Баси за две бири ще станете адвокати... Забивате се в най-долнопробната кръчма наблизо "Латиното" и това е. бтв b4ur2m, там има една чудотворна ракийчица, трябва да я тестваш :) Е, на, VooDooMan-a ще потвърди :))

НАскоро чух че в закона за бира се искало 16 год ама несъм го проверил, някои мойе ли да провери?????

мале пич ако е истина вече легално ще те черпа една бира.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...