Jump to content
BulForum.com

Warez Nadpivane

bat6oko

Recommended Posts

VooDooMaN e to ako se hodi razbirase 4e trqbva da se zapazi masa 4e ina4e samo shte se razhodim do tam i shte se varnem.. samo za malkite neznam kak shte stane nomera 4e mai ve4e iskat karti

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Тъмната бира е супер. Има обаче една, която ми е най на сърце. Казва се Gambrinus и се прави в Чехия. Сервира се в еднолитрови халби, а пиенето й се предшества от ритуалното гаврътване на 50ml бехеровка.... Абе, страхотия не ми се спомня :D

Извинете ме за невежеството, ама къде се намира тая Пожарна ...?

Значи можем да съберем група 7-8 души е да пробваме по 7-8 различни вида бира, хем ще разберем коя е най-хубава :) . Тая "Пожарна" се намира до централата на СДС. Иначе казано от Партийния дом като се тръгне по Иван Вазов първата вляво - около 20 метра навътре.

Там искат ли лични карти? Мен не ме бърка но да знам какво да очаквам.

Zna4i po princip iskat zatova e hubu da gi nosim..

Аз друго имах предвит за картите. Да не стане в един момент 10 човека на по 14 години. Не че имам нещо против тях и т.н. Но все пак .....

ами по принцип от никъде не гонят, освен ако наскоро не са ги глобявали. Мен веднъж са ме гонили от Бълборга, бяхме десетина човека и не ни сервираха бира защото ги бяха глобили предишния ден. Инач незнам дали някъде правят проблеми

Аре и аз ще дойда за да се учите от по-добрите.

Но ако може аз да пия ракия.

Кажете само една ракия на колко бири се равнява

Не става. Бира е истината.

Mnoo qsno :punk Edna studena biri4ka i 6opska salata...KEFFF :punk

Друго е една ледена Поморииска с една овчарска салата, но щом така сте решили.

Ние ракиджиите можем да си организираме друга надпревара :)

Пак и старите хора са казали че пиенето на бира е все едно да си пикаеш на парите (с извинение)

Имам приятели дето пият бира само когато сменят алкохола.

Примерно ако минават от ракия на водка или на вино - пият по една бира за промиване за да не смесват алкогхолите.

ako po4nem da kazvame nazdrave prez minuta shte ti doide mnogo na zor taq rakiq :) taka 4e po-dobre go davai na bira.. ina4e az nqmam nishto protiv koi na kakvo shte e samo da e alkoholno :)

ako po4nem da kazvame nazdrave prez minuta shte ti doide mnogo na zor taq rakiq  taka 4e po-dobre go davai na bira.. ina4e az nqmam nishto protiv koi na kakvo shte e samo da e alkoholno 

Kazva se 2 pati nazdrave da vidi6 v na4aloto koi e na masata i nakraq koi e ostanal na masata :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...