Jump to content
BulForum.com

Painkiller-DEViANCE

Dreamer

Recommended Posts

Kато почна да инсталирам играта и като ми иска 2 диск.. точно на 50% някъде от инсталацията, на една мр3 , ми затваря инсталацията и пише Setup was Unsucessful. като отворя лога да видя кво пише и пише Instalation Aborted. пробвах да запиша CD2 на диск, пак не става. търсих фиксове - няма. никва идея нямам кво става.

Нещо търся стари игрици, та се спрях на тази. И аз както w00x се натъкнах на същия проблем. Грешката която дава е грешка при разкомпресиране. Проверих целоста на архивите и чек-сумите съвпадат, два пъти разархивирах и сравних image-а, и стария и нови са еднакви. Единствено мога да набедя Алкохола за несъвместимост, по-късно ще пробвам с Daemon-Tool.

Иначе инстала е доста умен и не копира файл, ако такъв вече съществува, така че въпросната mp3 си я намерих отдругаде и инсталът продължи.

А сега малко по друга темата. Как се убива Луцифер (финалният бос). Някой беше писал че го млатиш и по някое време умира... Има си чалъм.

Забелязва се че той е безсмъртен и колкото и да го млатите, му няма нищо, също така като удряте падащите метеорити те отскачат.

Та тънкоста е когато той захвърли мечът си към вас, вие да го блъснете обратно в него. За това се иска да сте на малко по-голямо разтояние от него.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...