Jump to content
BulForum.com

Painkiller-DEViANCE

Dreamer

Recommended Posts

Епа много бързо си стигнал до него ве :) Или играеш на Daydream, или просто не спиш :P

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Межу другото, на каква трудност играете? Аз я почнах на Nightmare. До сега не съм взел само една карта - на снежното ниво, където трябва да намериш всички тайни места. Ако някой ги намерил - 6 на брой - да сподели, че ми е терсене така.

И аз играя на Nightmare. Между другото ще взема да се върна и да преиграя нивото с разрушаването на всички обекти - него поне ще мога да го направя. Докато да убия гиганта за 2 минути :wacko: абсурд

Стигнах до chapter 02, episode 02 - opera house и зациклих. Пуска ме в някакво заградено дворче с един зелен кош по средата и една пушка отгоре му, ограда и едни стълби надолу който водят до някаква вреата която не се отваря. Какво се прави за да продължа нататък. Опитах кво ли не ама май пропускам нещо.

Абе някой знае ли как се трепе кофти изрода от ниво 1.3 (част 1, ниво3) :confused , щото опитах какво ли не ама не пукясва кавала мръсен :devil

Edit 18:22:

:D :tongue :D No need to worry. :D То било лесно ама кой да гледа към тавана :P :D :P

Я кажете как да опушкам блатното чудовище от втората част. Пробвах да го стрелям със всякакви оръжия ама нищо не му правя :( Помогнете :confused

Стреляй в балончетата под краката му. После почваш да стреляш по всички балончета около тебе, мисля че са около 5, като ги спукаш се материализира и почваш да го помпиш.

• 2 weeks later...
Някой да каже как уби Луцифер. Аз вече 2 часа си трепа призраци и след това си помпа Луцифер и после пак и пак...

И аз искам да попитам: Какво се прави на това ниво, бе :confused Шматкам се като куфар от сума ти време, трепа си призраци :wacko: (даже вече се отказах, а само им бягам), и не мога и не мога да го намеря тоз Луцифер :angry1 Кажете какво се прави :(

• 1 month later...

instalnax si pain killer i cato tragnax da q startiram mi izpisa(the application failed to intialize property(0x0000142)Click on ok to terminate the aplication.kato natisna ok ni6to ne stava .pls kagete kakvo da napravq :angry1

На мене ще ми тръгне ли :confused Intel Caleron-S-1 Ghz, 128 RAM SD(skoro shte e pove4e DDR) и карта GeForce MX 100\200.Ще ми тръгне ли :confused :ph34r:

ne mi e slaba 17 mg 256 dr si4ko imam da mi tragne na minimom

i direct x si go instalvam toi e v igratam ama ne6to ne stava.nqkoi koito e igral ako moge da help

---mod note:

16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона (редактиране). Намира се горе вдясно на всеки Ваш пост.

• 2 weeks later...

Kато почна да инсталирам играта и като ми иска 2 диск.. точно на 50% някъде от инсталацията, на една мр3 , ми затваря инсталацията и пише Setup was Unsucessful. като отворя лога да видя кво пише и пише Instalation Aborted. пробвах да запиша CD2 на диск, пак не става. търсих фиксове - няма. никва идея нямам кво става.

• 2 months later...

Нека малко обновим любимата на много хора "пукалка" :) Още малко и излиза продължение с име Painkiller Battle out of Hell . За изплакване на очите - screenshots & инфо.

П.П. 10 нови сингъл пл. нива + нови мулти.....всъщност по-точно казано е експанжън.

Az purvata taka i ne q prevartiah stignax do hell kadeto ima prozra4ni 4udovi6ta i ot tam natatuk neznam kak da gi ubia

Ами пишеш кода "РК...еди к'во си" и млатиш наред (най добре с електрическата дъга). И като изкараш няколко цикъла ту тях, ту Луцифер - и си готов....по скоро той :D .

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...