evropata Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Искам да попитам две неща едното от които е без особенно значение ,ноооо ако може някой да ми каже дали си заслужава този телефона макар че съм решил твърдо да си го вземам.... и другият е ... смятам да го взема сега с промоцията от 2be с карта на Vivatel та въпросът ми е ... да не би телефона да е кодиран да работи само с такива карти или се филмирам само Мерси предварително ... надявам се на бърз отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 По принцип телефоните от промоция са кодирани. Те и затова са толкова евтини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Не е сигурно. Може и да не е кодиран изобщо - най-добре да се пробва с карта на МТел примерно. Особено по-стария windows mobile (като това LG) се разкодираше с елементарно записване на нещо в registry-то - аз лично си разкодирах така 2 телефона от t-mobile (US). Колкото до телефона - не знам каква е промоцията но е доста стар модел и разделителната му способност е малко странна (240х400 а не 320)... но пък вече се навъдиха какви ли не така че това е най-малкото което може да те притеснява, мен по-скоро ме притеснява че процесора му е малко слаб за по-новите навигации и че няма GPS приемник. w00x, верно объркал съм го с другия подобен LG KS20 неясно как... наистина не е смартфон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Не е сигурно. Може и да не е кодиран изобщо - най-добре да се пробва с карта на МТел примерно. Особено по-стария windows mobile (като това LG) се разкодираше с елементарно записване на нещо в registry-то - аз лично си разкодирах така 2 телефона от t-mobile (US). Колкото до телефона - не знам каква е промоцията но е доста стар модел и разделителната му способност е малко странна (240х400 а не 320)... но пък вече се навъдиха какви ли не така че това е най-малкото което може да те притеснява, мен по-скоро ме притеснява че процесора му е малко слаб за по-новите навигации и че няма GPS приемник. Незнам какво гледаш, но това не е смартфон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Мм Мерси ... вече съм собственик на телефончето ... и съм си доста доволен ... не е кодирано ... еми да малко е стар модела но пък мен си ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.