Jump to content
BulForum.com

Vapros svurzan s kolite

mi6o_

Recommended Posts

Ta imam edin vapros vijdal sam na nqkoi koli na zadnite vrati da slagat po rubovete na vratite edni gumeni takiva kato uplatneniq za da ne se lu6ti boqta kato se otvarq vratata i se udrq v drugo .Ta vaprosa mi e takiva dulgi lenti dali nqkoi ima ideq ade se prodavat poneje e dosta nalojitelno,za6toto kato se obeli 4ast ot boqta i po4va da puska rajda i t.n. thanx predvaritelno ako nqkoi helpne....

Ta imam edin vapros vijdal sam na nqkoi koli na zadnite vrati da slagat po rubovete na vratite edni gumeni takiva kato uplatneniq za da ne se lu6ti boqta kato se otvarq vratata i se udrq v drugo .Ta vaprosa mi e takiva dulgi lenti dali nqkoi ima ideq ade se prodavat poneje e dosta nalojitelno,za6toto kato se obeli 4ast ot boqta i po4va da puska rajda i t.n. thanx predvaritelno ako nqkoi helpne....

Колкото и банално да звучи....ИМА НА РУСКИЯ ПАЗАР :lol: :woot ;)

mi mnoo qsno 4e ima hora ave mi6o_ smatka kak moje da pitash za takiva prostotii vee tva e obiknovrenna guma det sa salga na vrata i se prodava na vsqkade kak to akzvat i drugite i na ruskiq pazar gi ima ii v koito i da e magazin za avto 4asti :) :) :)

Opel Astra ima takiva lenti po protezenie na celite vrati (kakto predni taka i zadni), taka che predpolaga che v OPel serviz ste mozesh da si kupish takova neshto, drug vapros e na kakva cena i dali vaobshte ste mozesh da gi zakacish na tvoiata kola.

Ei hora thanx am az sam tursil ama se ne moga d anamera 4erni ili sa nekvi gadni cvetove.Ei xcthe devil ti kat znae6e 6to ne si mi kazal we kato sam te pital predi...Thanx na vsi4ki naistina 6te probvam purvo na ruskiq:)

mi6o_, не знам каква ти е колата, обаче ако отидеш в сервиза на фирмата вносител на тази марка и им обясниш какво ти трябва, няма начин да не измислят нещо независимо от коя година е модела. Аз няколко пъти ходих до Динекспрес за разни части за фиата и съм доволен. Другия вариант е да пообиколиш автоморгите.

mi6o_, не знам каква ти е колата, обаче ако отидеш в сервиза на фирмата вносител на тази марка и им обясниш какво ти трябва, няма начин да не измислят нещо независимо от коя година е модела. Аз няколко пъти ходих до Динекспрес за разни части за фиата и съм доволен. Другия вариант е да пообиколиш автоморгите.

Mi ne to ne e to4na 4ast a edni dopulnitelni takiva sumeni ne6ta koito se slagat po rubovete na vratite za da ne se liu6ti boqta kato udari6 nqkade vratata...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...