The Lord Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 a bre horica, kajete edna sviastna programa za image na driv-a! Znaia s koi programi moga da go napravia no mene me interesuva kakvo e vasheto mnenie za tqh i koia e po-udobnata Edin vid daite da sravnim eventualnite programi s koito mojem da se napravi. Do tuka az sam se sprial na "Drive image PRO" niakoi ima li drugi idei ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 Norton Ghost e edin dobar variant sashto ako iskash da pravish image za arhiv da rechem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 17, 2003 Author Share Posted February 17, 2003 norton gosta - mnoo tejak a i s nego mai nemojeshe da se pipa vatre v arhiva v posledstvie ako ne se laja ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 Mai si prav, no kvo pak, edna ideia poveche nikoga ne e izlishna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 18, 2003 Author Share Posted February 18, 2003 Mai si prav, no kvo pak, edna ideia poveche nikoga ne e izlishna. a e mai nikoi ne praiiii image na HDD-to tuka - taka li ve ) ne viarvam - hellppp please Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2003 Share Posted February 18, 2003 niakoi pravim... tezi koito si cenim vremeto i truda... i ni marzi da pravim edno i sa6to ne6to dva pyti samo za6toto na kolegata i dvete race sa levi i sa vtaknati v tribukvieto mu .... NG naistina e tejak - no kakvo li ste o4akvali ot tia priatel4eta... rabotiat na principa "lud na 6arenko se radva" i tap4at kakvi li ne nenujnotii vatre... Opitai s tova - WinImage.v6.10.6100 Osven vsi4ko drugo moje i da "burka6" iz image-to kakto se izraziha tuka predi men - t.e. da podmenia6 failove ili da si "izvadi6" samo edin opredelen fail bez da se nalaga da razarhivira6 vsi4kite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2003 Share Posted February 18, 2003 a za cal HHD ako iska6 image, samo 4e v nekompresiran vid a 1x1 - ima edna mnogo dobra programka, pod 100kb, ama pod DOS - ako si na XP ne6tata se uslojniavat... ako ne - tarsi xClone - imam ia no v momenta ne mi e pod raka - ako moje6 da po4aka6 6te ia ima6 tia dni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord Posted February 25, 2003 Author Share Posted February 25, 2003 niakoi pravim... tezi koito si cenim vremeto i truda... i ni marzi da pravimedno i sa6to ne6to dva pyti samo za6toto na kolegata i dvete race sa levi i sa vtaknati v tribukvieto mu .... Tozi moment neshto ne go shvanah ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.