Jump to content
BulForum.com

Помощ отностно Nero 8

m4dn3zZz

Recommended Posts

Таа проблема ми е следния - искам да си направя "Prison Break", "One tree hill" абе да кажем, че искам да си направя филм на двд за да се гледа от двд, та не искам да го записвам със ДАТА ДИСК където пише, а ми искам да го направя с обложка и т.н. -> ето и пример цък да има меню под меню или пък ако не може да се направи с "Nero 8" дайте няк'ва друга програма и бтв ако не може т'ва да стане просто ми кажете как да го направя да бъде видео, защото като е дата не ми го чете двд-то ;) ..Благодаря предварително

Аз знам.

Трябва ти програма avi 2 DVD има милярди в нета просто трябва да намериш някоя.

Щом ще правиш меню ще е добре да потарсиш в google софтуер за създаване на менюта който няма да е много сложен надявам се.

Ако и маш проблем свиркай.

Ето линк в гугъл: http://www.google.bg/search?q=create+dvd+w...lient=firefox-a

Да ама чакай да го кажа пак, че май не говора разбирателно :D ..та значи искам да си направя целия 1ви сезон на Prison Break като тия двд-та от видеотеките, така искам да стане :) и примерно да има меню 1ви епизод и като цъкна да ми пусни 1ви епизод - 2ри епизод и т.н.

Намерих си една програма "Super DVD Creator 9.8" само че навсякъде триал версия.. не мога да намеря цялата с кейген.. като пробвах триала си записах ама само 4 минути от 1ния епизод ми записа :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...