Светлия Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Девойка изпадна от раздрънкан ”Форд” в движение Девойка пострада при пътен инцидент в Пловдив вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града. Около 22 часа на кръстовището на бул.”Дунав” и ул.”Победа” при потегляне на автомобил “Форд Транзит” от задните му врати е паднала 19-годишната Т.А. Момичето е с леки травми по тялото. По първоначални данни причината за случилото се е техническа неизправност на автомобила, управляван от 24-годишния Я.П. от Раковски - фордът бил с неукрепени седалки и незатварящи се задни врати. Баси рекламата !!! Иди после си купи Форд, макар че лично моето мнение е особено положително за тях. Ако съм на Форд-Мото Пфое ще съдя за подобни заглавия ! П.П. Сетих се и нещо от вчера или днес (губи ми се малко): 3-4 пешлемета бутат закъсала колица, бутат ама всъщност единия с едно въце я закачил отпред и дърпа - точно като роб от миналото - и те се смееха и всички които минаваха около тях се заливаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 ей на това му се вика смешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Смешно или тъжно, ебаси олигофрените, да закачат въжето за бронята!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Моята комична случка с кола когато се случи не ми беше особено комична. Денят беше слънчев, м. Юли, по средата на лятото. Върнахме се от Перперикон с едната кола, качихме се в апартамента да си починем. Чуха се спирачки и удар. Излезох на терасата (тя е на първия етаж на кооперацията) и видях някакво Рено 19, което се беше ударило в дърво. Едвам-едвам се виждаше измежду клоните на дърветата. В този момент се сетих, че колата (другата) е паркирана долу и слезох да видя да не би да е засегната и тя. Слезох по стълбите и... да, колта беше засегната. От шофьорската седалка на колата ми стърчеше ЦЯЛО ЕДНО ДЪРВО, без никакъв майтап. Този с Реното, който беше здраво пиян, се беше праснал в дървото, то в следствие на камшичния удар се беше скършило и беше влезло в колата ми през шофьорското стъкло. Ей, болезнено беше! Пловдив24 отразиха случая с художественото заглавие "Пиян шофьор пося дърво в автомобил". http://news.plovdiv24.bg/45847.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.