Jump to content
BulForum.com

Каруците, паркирали до Mall Plovdiv

PlayMate

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
Някой може ли да ми каже кой рейс ходи до там?

Точно на спирката на мола минават само 10, 15, 113. 37 минава малко по-далеч (200 метра).

Иначе по същината на темата - и аз видях как бяха отрупани полянките с коли, а по погрешка като слязох с ескалотора в подземния гараж имаше много малко заети места, да кажем че почти беше празно :D

113? :excl:

На 113 маршрута му е от централна гара по Васил Априлов и после по моста. Няма как да мине покрай Братската Могила. Да не би да са го променили нещо?

То днес нямаше място и да искаш :) Седеше един от охраната и препращаше хората да заемат полянките

Аз нямах проблем за мястото. Направих 2-3 завоя в подземния паркинг и си намерих място. Много ми хареса как са го направили, беше ми даже кеф да си карам бавничко. Ако е малко по-пусто е идеално за въртене на гуми. :bgrin:

А около мола е типична селяния. Паркирали чак до гребната база, някои дори и от другата страна на пътя. Едни тъкмо паркирали и пресичаха улицата им викнах, че са селяни. Радвам се че ме чуха, за да вникнат по-дълбоко в същността си.

А като цяло, отвън мола ми изглеждаше доста по-голям, има хубави маркови стоки, но за човек тръгнал за нещо по-обикновенно, няма голям избор. Иначе има добра книжарница и хубави кафета. Според мен до месец ще опустее доста, докато не се изреди целия град поне на 2 пъти.

Аз тамън се прибирам.

Киното беше хубаво.

Паркинга беше пълен. Жени шофьори задръстваха движението от всяка посока, за това в един момент седях около 3 минути без да мръдна при наличието на 2 коли отляво, 3 зад мен и 2 пред мен. Охраната ми каза да се паркирам на тротоара до входа за единия от ескалаторите (на 1 метър от тях, имаше място спокойно човек да излезне от вратата и да продължи навътре в паркинга. Като си тръгвах, имах бележка на чистачката "СЕЛЯНИН СИ!" на парченце откъснат лист. Типично по Български.

Магазините бяха с нереално високи цени. Отново по Български. Очила Versace за $190, тук струваха 540 лева.

Освен нереалните цени, повечето магазини бяха с еднакви стоки (почти). United Colors Of Benetton, Mexx, Esprit, Kenvelo, FOX и още няколко подобни, бяха пълни с еднакви облекла, но с различни етикети.

Хората обикаляха безцелно, но поне нямаше задръствания по ескалаторите. Като излезнах от прожекцията се беше поизпразнило и се обикаляше съвсем спокойно.

А аз какво да кажа, като живея на 100 метра от мола.И познайте - паркират ми пред, зад и около блока.Бях си паркирал колата както винаги - зад блока ми.Имам работа - излизам, отивам към колата и какво да видя!Някакъв парцал е паркирал точно пред мен !! Запушил ме е... за щастие, направих една маневра на заден и така излезнах директно на главния път.Добре, че нямаше дърво отзад, иначе и на заден нямаше да мога да излезна...Глупава работа...

• 2 weeks later...

Някой запазвал ли е билети през сайта?? На края има код за потвърждение, той на касите ли се дава? Няма ли опция за плащане през нета?

На касите само си казваш името и си готов.Кода е точно ако искаш да направиш on-line разплащане, но не знам дали функционира.

• 2 weeks later...

Месец след отварянето все още е тъпканица навън. Само около мола може би е малко по-добре, но по пътя към гребната е все същото. А и след днешната тревога за пожар, дано хората да не се откажат от подземния паркинг. Днес горя една кола в подземния паркинг. Никаква организация нямаше за по-лесното изнасяне, кой си влиза, кой излиза. 10 минути съм седял на едно място, за да взема един завой. От толкова много коли, веднага се усети задуха, а повечето коли не се и сетиха да загасят да не работят на място. Накрая съобщиха, че всичко е приключило и реших че паркирането наново ще се окаже по-лесно.

Месец след отварянето все още е тъпканица навън. Само около мола може би е малко по-добре, но по пътя към гребната е все същото. А и след днешната тревога за пожар, дано хората да не се откажат от подземния паркинг. Днес горя една кола в подземния паркинг. Никаква организация нямаше за по-лесното изнасяне, кой си влиза, кой излиза. 10 минути съм седял на едно място, за да взема един завой. От толкова много коли, веднага се усети задуха, а повечето коли не се и сетиха да загасят да не работят на място. Накрая съобщиха, че всичко е приключило и реших че паркирането наново ще се окаже по-лесно.

Хах, ми то кой искаш да те евакуира... "професионалните" сотаджии които нямат никакво образование, говоря за противопожарна подготовка и тн, и тн.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...