Jump to content
BulForum.com

Каруците, паркирали до Mall Plovdiv

PlayMate

Recommended Posts

Аз ли не разбрах, подигравката ви или се заяждате нарочно?

По принцип аз се заяждам нарочно с такива като теб дето са "простаци несеъобразяващи се с околните и не спазващи елементарни правила". Очаквам както аз спазвам правилата, законите, нормите на поведение, така и околните да ги спазват. Никога няма да се оставя на простаците да ме тъпчат. На простаците - с просташките им номера. Нищо лично, но се вписваш в категорията дето не ги дишам лесно!

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
По принцип аз се заяждам нарочно с такива като теб дето са "простаци несеъобразяващи се с околните и не спазващи елементарни правила". Очаквам както аз спазвам правилата, законите, нормите на поведение, така и околните да ги спазват. Никога няма да се оставя на простаците да ме тъпчат. На простаците - с просташките им номера. Нищо лично, но се вписваш в категорията дето не ги дишам лесно!

Значи спазваш всичко така ли? Не нарушаваш, не си тарикат, караш с 50, извънградско с 90. Не ги дишаш лесно? Да, аз такива като теб не ги уважавам. Дишам ги, щото са покрай мен, лично за мен не си простак, просто се мислиш за много праведен. Всеки с характера си. Що се отнася, до това кой е простак и кои не, трябва да го проверим в тълковния речник - Човек, чието възпитание не отговаря на възприетото от обществото. Вулгарен човек. От къде разбра че съм вулгарен? И какво е възприятието в обществото. Що се отнася до това, че ти се голяма работа, аз като по нисшестоящ, ще поискам съвет от теб, къде да паркирам и как да паркирам при такива условия?

Мисля, че отговора ще е - щом пестиш от банички, ела пеш (щото живея на 15 мин, пеш). Или спри някъде на 200 метра, щото такива, като мен си плащат да карат скъпо и ще има места. Или се лъжа.

Лично за мен, уважението на тоя народ липсва, камоли разбирането и т.н.

А що се отнася до правилника, ти давам гаранция, че със сигурност не спазваш правилника на поведение и останалите правила, повече от мен. Просто на хора с такава реч, им е трудно да спазват нормално поведение.

И пак да напишем нещо за МОЛ-а да не излизам от очертанията на темата. Ходих в Пикадили, може да има доста неща, но примерно част от зеленчуците не им бяха пресни. Уж трябва да е най най. И избора не им е толкова голям, за толкова рекламиран магазин. За нов МОЛ и ескалатора не работеше този към паркинга. Иначе за гледката от към киното, някой спомена, че му е харесала, и на мен също, там с удоволствие може да си похапваш.

П.С. Ако се захванете за правописа ми, не е кой знае колко правилен, може и за това да се заядете, да може да сте по горди, че сте ми намерили грешки.

Айде със здраве на всички.

Ти май наистина не вдяваш колко безотговорен си!

Виж, за безотговорен, да така е. За, което никак не се гордея, особено с такива неща, с които шега не бива. Найстина може да стане голяма беля, затова и се пробвах 10 мин на горния паркинг, но уви. Направих две кръгчета по него, но немога да спра като другите в насрещната лента, макар, че така ще е по добре, отколкото да влезна в паркинга. Но пък, колко псувни ще си изям, щото пак съм в нарушение. Гледам да спазвам правилниците по принцип, но не винаги успявам да съм коректен. Аз винаги ще си пробвам първо горе. Но в интерес на истината, в МОЛ-а в София, май нямаше таква табела? Някой виждал ли е?

Мисля, че не ми е направила впечатление, щото тогава си караш на бензинче.

Но, острани има много място, можеше да го направят по голям тоя паркинг, сега отстрани само кал има, и такива малоумници спряли по тротоарите, а найстина има места на паркинга, все едно ги е страх да влезнат вътре.

Guest Rumbata
Значи спазваш всичко така ли? Не нарушаваш, не си тарикат, караш с 50, извънградско с 90.

Много си лош! Как можа да настъпиш Бънди на болното място :lol:

Аха обаче по същата логика "не ме съди ако не си безгрешен" трябваше да затворят съда, прокуратурата да се разотидат по домовете си и да се захванат с нещо друго.

Стига с това уважение и прочее. Имало е причина да го сложат, не са го турнали колкото на някой да му е кофти...

Не карам срещу движението. Не паркирам пред гаражите на хората. Не паркирам на забранено. Не отнемам предимство. Не засичам. Не нарушавам нощната тишина. Не ги заплашвам с бомба в багажника. В жилищен район и покрай училища карам с 15 км/ч. Спирам на пешеходни оътеки. Пропускам излизащите от малките улички. Не преча на останалите да живеят.

Макар, че дори и да не го правех, пак щях да имам моралното право да ту държа сметка за това, че не спазваш елементарно правило, което го има и в цяла Европа - в закрит паркинг без газови.

Аха обаче по същата логика "не ме съди ако не си безгрешен" трябваше да затворят съда, прокуратурата да се разотидат по домовете си и да се захванат с нещо друго.

Стига с това уважение и прочее. Имало е причина да го сложат, не са го турнали колкото на някой да му е кофти...

Ми добре, давайте всички. Човек, като се прави на голямата работа е - простак, нахалник и т.н., като си признава грешката, пак зле. То от където и да го погледнеш, трябва да ме убият с камъни.

Недоволни хора все ще има.

Това което Бънди го каза, и аз правя така (почти винаги), що се отнася до заплашването, щом хората са го измислили, значи е вариант. По твоята логика, мога да ти кажа, че достатъчно заплашваш хората, като ползваш атомната енергия. Може да се взриви, ама всички е използват, защото е алтернатива. Ако трябва да се съдим, за това, че заплашвам другите, доста неща трябва да се променят, за да не се заплашваме един друг, но това е друга тема на разговор и ще отидем незнам къде си.

Ето пред всички обещавам, че ще спирам отвън. :bgrin: Сега и за това сигурно ще се намери, някой да ме опрекне :lol:

А някой да е посетил вече киното, да каже как е екрана, звука, седалките? Кой филм е гледал и т.н.?

Ето и малко любопитна информация за метана - http://www.association-ici.eu/site/index.p...7&Itemid=45

Поне като ме обвиняват, че заплашвам хората, да прочетат за ползите. Че е бомба, бомба е, ама ЕС насърчава да се кара с метан, използването на природния газ позволява токсичните вещества, саждите и димността на отработените газове да се намаляват 3 - 4 пъти. Дори мисля, за здравето на хората :lol:

Не знаеш ли, че в този форум всички са невинни агънца...особено когато стане въпрос за шофиране.

Мислиш?Ти да не си някакъв нов модел?

Айде да не ти обясня за какво си си мислил като си си слагал газовата уредба.Всички много добре знаем.И не са били парковите площи, децата в детската градина и прочие.

..............

Гледай откъде тръгна докъде стигна. Ставаше дума за нечие изискване - тъпо или не - има си го. На мен също ми е тъпо да ходя с костюм тук и там и смятам че с анцуг ще ми е по-удобно, да ама не. Къде стигна до атомната енергия, заплашването и съдебните процеси? :)

Някой хорица се обидиха като ощипана ученичка.diabolik,когато спориш за нещо,основна идея е да има логическа последователност на аргументите ти.Значи първо тия от мола били тъпанари щото долу не пускали коли с метан,а трябвало,защото горе паркинга бил малък.После било по добре да избухне долу,щото ако избухнела горе щели да се запалят хора и да паднат прозорци.После си паркирал отдолу,щото горе пак нямало места и направо било уникална несправедливост заслужаваща възмущение.После хората,които са дръзнали да оспорят правилността на решението ти били лицемери,щото се случвало да карат с 70 в града и нямали никакво право да те критикуват.

Човече,аз като карам с 70 в града не търся вината другаде а си съзнавам,че вината си е изцяло моя и си нося последствията.Не тръгвам да скимтя колко безмислени аджеба били тея ограничения,нито си внушавам някакви "компетентни" аргументи колко съм прав а другите колко са криви.Както и да се утриваш и въртиш,никой от тук не ти е виновен,че си с метан.А това да се възмущаваш защо паркинга пред мола не е достатъчно голям,че да може всички юнаци с метанец да си спрат горе като пичове е невъобразима несправедливост и основен приоритет-не мислиш ли?Паркинга пред шибания универсален магазин не е достатъчно голям,мамка му,чувствам се омерзен от тази невероятна несправедливост.Като се замисля-това е нещо заслужаващо обществено порицание и възмущение. Оплиташ в интересни полети на мисълта за да се аргументираш-интересно е.

Браво, браво. Спряхте един който кара на ментан да не си вкарва колата в подземния паркинг. Толкова съм въодушевен, че чувствата напрират в мен до степен да се просълзя. Остава да вразумите останалите 2324234324 притежатели на коли каращи на метан да не спират долу и направо взимате нобелова награда за мир.

1. Никога не съм се оплаквал, скимтял и т.н., споменах, че няма къде, за такива като мен, все пак се прави за всички, на универсалния магазин му е през оная работа, къде ще паркираш.

2. Не съм целял да се заяждам, такива, като вас ме нападнаха.

Аз се аргументирах до колкото можах (изглежда несполучливо), смятам, че е нормална реакция. Като те настъпят надали се извиняваш ти.

3. Правилно, като караш със 70 отговорноста си е твоя. Аз като влизам с метан, отговорноста си е моя. Със 70 може да блъснеш някой, аз с метан, мога да убия някой и така.

4. Никъде не съм казал, че някой е грешен или крив, нито се пробвам да се правя на остоумен, аз си дадох моето мнение, вие вашето. Водя разговор, а не целя да нападам, като повечето.

5. От къде тръгнахме, къде стигнахме. Все тая, тука човек с мнение - оправдава се като "ощипана ученичка", изглежда това е начина на водене на няква тематика.

-------------------------------------------------------------------------------

Дайте да си говорим за МОЛ-а, или сега ще има и желаещи да ме упрекват, че се уплаших и сменям темата.

на универсалния магазин му е през оная работа, къде ще паркираш.

Виждаш ли как като се замислиш,и стигаш до върховното прозрение.Доколкото знам и в чужбина има ограничения при паркирането на автомобили с газови и метанови уредби.Еми какво правим ако има само открит или само закрит паркинг?Няма как да се угоди на всички.Ами аз ако карам електромобил,може ли да се оплача защо аджеба няма контакти на всяко парко място,та да си включа да се зарежда,защо няма паркинги за камиони,защо не мога да вкарам Хамър в тоя смешен паркинг.Няма как всички да са доволни.Като си избрал да караш на метан,понасяй си последствията(това е едно от тях),като ти се наложило да нарушиш правилата-направи го като си решил ама си трай,не се вайкай как всъщност имаш право,колко било несправедливо това или онова и как трябвало да бъде,че да ти е по-арно.

Леекичко извън темата, но подземния паркинг само за автомобили с метан ли е забранен? Аз имам интегриран нов газов инжекион на колата, мога ли да паркирам under the ground?

Леекичко извън темата, но подземния паркинг само за автомобили с метан ли е забранен? Аз имам интегриран нов газов инжекион на колата, мога ли да паркирам under the ground?

То днес нямаше място и да искаш :) Седеше един от охраната и препращаше хората да заемат полянките :lol:

Иначе като цяло МОЛ-а си е типичен американизиран МОЛ, като марки, постройка и всичко останало, тъй че всякакви изцепки селски и т.н. не мисля, че имат място.

Пак сте се отклонили от темата и ся трябва да чета няколко страници глупости за да стигна до същноста...не стигнах до нея - чета за проблемите на diabolik които не ме интересуват особенно.

Не превръщайте темата в лично бойно поле.

При липса на взривообезопасена аспирация в подземните паркинги е забранено паркирането на автомобили със системи на LPG\HPG ...., а такава липсва почти навсякъде поради простата причина, че на инвеститорите не им се дават един самосвал пари за съответните вентилатори и задвижки.

Ходи 24, ако го хванеш от Военна болница, Сточна гара, Автогара "Юг", от "Гладстон" мисля, че ходи 66, но не съм сигурна...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...