Jump to content
BulForum.com

Каруците, паркирали до Mall Plovdiv

PlayMate

Recommended Posts

Точно в Плд сме едни от най-големите киномани.Тук кината и видеотеките са най-добре от цялата страна - спрямо мащаба на града, де. ;)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
Точно в Плд сме едни от най-големите киномани.Тук кината и видеотеките са най-добре от цялата страна - спрямо мащаба на града, де. ;)

:blink:

:lol:

Искам да ти кажа, че не си прав - тук в Бусманци са едни от най-големите киномани. Тук кината и видеотеките са най-добрите в цялата страна - спрямо мащаба на селото, де.

Разсмя ме, честно...

И аз имам голям мерак да ида на кино. Много обичам да ходя на кино и ме е яд, че пловдивчани не обичат да ходят и така замират кината тук.

Случка от МОЛ-а... опашка на КФС... чакал съм вече 30 мин... разговор на хората пред мен...

- Какво да ядем?

- Ми не знам ти какво си хареса?

- Нищо.

- Дай да ядем тук гъзарско е.

- Много е скъпо, ай да се махаме.

Аз нямам никъв мерак да ида на кино щото филмите обикновено вече съм ги гледал. Пък и не съм някой музикант с 40 години стаж да ми прави впечатление звука чак толкова. :lol:

Според мен парко-местата са напълно достатъчни,мах до 10 дни еуфорията от откриването на първия МОЛ в ПЛД ще е отминала и ще си се паркира супер...В последствие,като отворят и другите МОЛ-ове ще си разделят клиентите по квартали и това е :)

:) Че къде ги видя тия кина в Пловдив ? А за киноманите сега ще си проличи, като вече има кино в Пловдив.

Аз нямам никъв мерак да ида на кино щото филмите обикновено вече съм ги гледал. Пък и не съм някой музикант с 40 години стаж да ми прави впечатление звука чак толкова. :lol:

Big mistake !

Кажи щото струва 3 лева, не друго :D

Е, определено не струва 3 лева, но си заслужава.

аз пък не видях да има супер много хора вярно отидох към 8.30 вечерта ама беше почти празно , в киното на прожекцията бяхме 7-8 човека като само нашата компания беше от 4 .... ама киното е ЛУДНИЦА .

за 2та дни в които бях на кино не ми беше проблем да паркирам първият ден бях вънка после бях паркирал в подземният ..... само дето малко се пообърках после та ми беше трудно да си намеря колата ама както и да е :)

Аз също не съм музикант, но харесвам качеството и звука ми прави впечетление.

Другата седмица и аз смятам да отида на кино и на Mall :) Дано е отшумяла модата, защото имам реален интерес да разгледам магазините.

Аз лично предпочитам да ида да гледам на кино някой филм който наистина ми харесва, дори и да съм го гледал в нас... Просто защото така спомагаш за добре получилия се филм.

:blink: :confused Че те в Пловдив кината са пред умиране къде ги видя тия киномани...
Каквато и система да имаш у вас където ги гледаш в никакъв случей не може да се сравни с преживяването в киното! Освен ако не гледаш романтични драми и разни такива локуми, тогава наистина няма смисъл да отидеш на кино...

Guest Rumbata
Това не може да е истина! Да не би в Mall Plovdiv да са раздавали незплатни столевки за най-тъпо паркиране този уикенд, а аз да не съм разбрал?

Някой знае ли дали Светият Фиш е играл пред тези, които демонстрираха груба селска проява и паркираха автомобилите си по градинките, на пешеходните пътеки, още малко и на върха на паметника. Един тип с Корса от началото на 90-те се беше качил през 20 сантиметров бордюр и беше паркирал върху тревата. Интересното беше, че в целия този цирк слезох в подземния паркинг на Mall-а и се чудех кое от всичките празни места да избера. На тоя народ бушоните ли му са изгърмяли? До могилата обикновено е фраш с деца с велосипеди, на мен ми приличаше на циганска сватба този уикенд!

Някой знае ли дали полицията, която присъстваше като на футболен мач дали е писала фишове или са отишли там по погрешка мислейки си, че ще им дадат надници за статисти в новата "Троя"?

Нещо не мога да вдяна.....

Едва ли някой е тръгнал към Мол-а без да знае в каква лудница ще се озове, а дори и да не знае наближавайки местото картинката става ясна.

Въпреки това не се отказвате, а се навирате и допълнително увеличавате лудницата.....и след това се оплаквате :)

Разбирам да беше през 80-те, или да са пуснали стоки от някоя съседна галактика, а то....

Rumbata, някои хора отиваме там, за да свършим работа и да гледаме филм, а не за да си въртим задните части по ескалаторите докато не ни атрофират краката :)

Rumbata, някои хора отиваме там, за да свършим работа и да гледаме филм, а не за да си въртим задните части по ескалаторите докато не ни атрофират краката :)

тва пък как го измисли?

с кво си повече от тия дето не гледат филм и са отишли просто да рагледат ? май с нищо...... :ph34r:

МОЛ-ът е отворен за всички така, че кви са тия глупави коментари?

И аз първите няколко пъти ходих без да купя нищо дори и за 1 лев, но какво това ме прави по-малко човек ли? :)

Нека се разхождат кибиците колкото си искат, само да не пречат на другите дето наистина искат да си купят нещо... Визирам случката в КФС която разказах ;)

Кажи щото струва 3 лева, не друго :D

Не 3, ами на мен да ми дадат 3 пак няма да си завлека задника на 15 км от нас......Просто не ми е страст(съвсем сериозно предпочитам да си го гледам в нас с биричка в легнало състояние). Освен това си имам нет каО слънце :):)

:blink: :confused Че те в Пловдив кината са пред умиране къде ги видя тия киномани... Каквато и система да имаш у вас където ги гледаш в никакъв случей не може да се сравни с преживяването в киното! Освен ако не гледаш романтични драми и разни такива локуми, тогава наистина няма смисъл да отидеш на кино...

Виж за Бързи и Яростни 4 бих се разкарал пак до Мола :), но не и за друг филм :)

В крайна сметка Мола е за всички и няма такъв закон,а и не може да се въведе...Само не виждам какво ти си по-различен от мен или другите колеги от форума,които посещават мола.

И не виждам каква работа може да вършиш в Мола,освен ако не си купуваш нещо?Аз примерно отидох до мола да разгледам,но си харесах някои неща и си ги купих.Е аз ли правя навалицата,където отивам с парите си...Обаче понеже ти имаш важна работа и не трябва никой да ходи.

Ей го и всеизвестния икономист ладата,щом явно е направен за селяни,кажи как смяташ,че трябва да е по градски.

Бях да гледам един филм в мола и повече няма и да ида ,нищо особедно не е

колкото до мола ....селяния но е направен за селяни

Лада ти като един виден гражданин и икономически гуру, защо не отидеш да им кажеш как да си направят нещата? Ааа ма ха, как ще правят МОЛ и на ладата няма да му харесва - пълно безобразие!

Аз да питам има ли Старбъкс в мола ?

Мисля че няма .

Относно киното смея да твърдя че е най-доброто в Пловдив .... фламингото и лъкито са абсолютни дупки в сравнение с това в МОЛ-а , ебахти най-накрая някой да се сети да направи кино с удобни седалки и добра вентилация в лъкито последният път гледах някъв филм 2 часа и после 3 дни ми беше изтръпнал задника , отделно че беше супер жега и миришеше на застояло.

дам... кафето е хубаво стига да преодолееш факта че средно кафе е 4лв , голямото май към 4.90 :)

щото както и да го погледнеш 5лв за кафе са си много..... и е пълно с гърци

Лада ти като един виден гражданин и икономически гуру, защо не отидеш да им кажеш как да си направят нещата? Ааа ма ха, как ще правят МОЛ и на ладата няма да му харесва - пълно безобразие!

и като им кажа ще го бутнат и ще го построят по моите виждания така ли ??? :lol: :lol:

Относно киното смея да твърдя че е най-доброто в Пловдив .... фламингото и лъкито са абсолютни дупки в сравнение с това в МОЛ-а , ебахти най-накрая някой да се сети да направи кино с удобни седалки и добра вентилация в лъкито последният път гледах някъв филм 2 часа и после 3 дни ми беше изтръпнал задника , отделно че беше супер жега и миришеше на застояло.

да ,тва е факт и е добре да го има тва кино.Колкото по голяма конкуренция по добре.Но чисто и просто на мен не ми харесва чак толкова много

Ей го и всеизвестния икономист ладата,щом явно е направен за селяни,кажи как смяташ,че трябва да е по градски.

чичо ти лада е обикалял по широкия свят още когато си бил в на бащата ти дясното мъдо ;)

верно ако идваш от Скутаре мола ще ти се стори като замък ,.....но иди виж как са го направили хората по белия свят и тогава говори

а не да виждам некви каруци и да не мога да пресеча понеже е задръстено от паркирали москвичи и разни таралясници навсякъде като има подземен супер голям паркинг в самия мол а и като влеза вътре да чакам 10 мин докато се кача на ескалатор пред които пази някъв с табелка Даикс

Бях да гледам един филм в мола и повече няма и да ида ,нищо особедно не е

колкото до мола ....селяния но е направен за селяни

Интересно мнение на човек подвизаващ се с псевдоним на култов селски автомобил

Шегичка ;)

zlobil, казах го по повод на това, че някой горе попита защо като сме видели, че е гъчканица сме се натикали и ние. Имах да взимам нещо, което бях набелязал.

И не, не съм мацка. Акаунтът е на жена ми, просто го ползвам.

Киното си е идеално. Най-накрая можеш да отидеш към 20:30 - 21:00 и да имаш няколко варианта за филми, които почват до максимум половин час. От това по-голям кеф няма. А и билетите са на добри цени. И да не бяха - кеф цена няма.

И защото сме в автомобилния форум - излизах вчера от подземния паркинг откъм централния вход. Набирах нагоре, показах се и някакъв тип тръгна да прави отсреща ляв завой към открития паркинг. Набих спирачките, той също. Излезе и ми вика "къде караш". Подозирам, че на това място ще има леки удари редовно, тъй като катерещите дават газ, правещите ляв завой пък нямат голяма видимост.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...