Jump to content
BulForum.com

Каруците, паркирали до Mall Plovdiv

PlayMate

Recommended Posts

Това не може да е истина! Да не би в Mall Plovdiv да са раздавали незплатни столевки за най-тъпо паркиране този уикенд, а аз да не съм разбрал?

Някой знае ли дали Светият Фиш е играл пред тези, които демонстрираха груба селска проява и паркираха автомобилите си по градинките, на пешеходните пътеки, още малко и на върха на паметника. Един тип с Корса от началото на 90-те се беше качил през 20 сантиметров бордюр и беше паркирал върху тревата. Интересното беше, че в целия този цирк слезох в подземния паркинг на Mall-а и се чудех кое от всичките празни места да избера. На тоя народ бушоните ли му са изгърмяли? До могилата обикновено е фраш с деца с велосипеди, на мен ми приличаше на циганска сватба този уикенд!

Някой знае ли дали полицията, която присъстваше като на футболен мач дали е писала фишове или са отишли там по погрешка мислейки си, че ще им дадат надници за статисти в новата "Троя"?

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

В някъв форум четох, че едно бусче стоварило голяма група полицаи около мола и писали яко фишчета.Аз колкото пъти мина покрай него има полиция и паяци.

Така става щото овчарите си мислят че тря да дават левчета за паркинг :lol: Отде да знаят че хората са им предвидили селяндурщината и не са сложили апаратите още :laughing:

Аз още не съм ходил да поцъкам с език там, но по приказките дето дочух, рабрах, че паркинга пред мола бил много малък, а за подземния, трудно ли се забелязва не знам, но доста хора не знаят, че има и като им кажа се учудват. :)

Между другото още от преди да отворят МОЛ-а се въртят слухове, че паркингът е платен и цените са от сорта на 3-6 лева. Може би затова ги е страх хората да паркират вътре.

Да сложат платен паркинг на мола ще е доста, доста глупаво.

В САЩ, бях на 3 мола и в трите паркинзите бяха с площта на всичките етажи на мола и бяха безплатни. Единия даже беше по-голям от площта на мола можеби 2 пъти.

А той в същност платен ли ще е паркинга в крайна сметка или са били само слухове?

В събота ми се наложи да мина покрай мола. Ужас беше. Все едно си на селски събор. Всеки паркира където види. Отделно че докато се оглеждат за празно място върху тревата или по тротоара създаваха такова задръстване, че не е истина. Незнам защо всички бяха решили, че трябва още в началото да го видят тоя мол. Ами той няма да изчезне. Страх ги било, че на паркинга може да искат пари. Е да ама е безплатен. Като не искат да плащат можеха да дойдат пеша или с автобуса. Ей писна ми от "селски" изпълнения, като в случая имам предвид хора с определен манталитет, а не от селски произход. Надявам се полицията да е написала много фишове.

Първо с големи букви си пише ПАРКИНГ и с още по-големи стрелки е посочено накъде,ама селяни

и второ доколко чух ще е безплатен до определени часове ( като на БИЛА) ,м/у 2-3 та до 4 часа,но колко точно още не ми е сигурна информацията

Със сигурност трябва да е безплатен, къде другаде се плаща за паркинг пред хипермаркет или каквото и да е подобно. Но може да го направят да се плаща след първия или втория час, както е на Billa, ако вече не е направено.

Паркинга е безплатен и ще остане безплатен и за в бъдеще или поне първите 2 часа от престоя (така е в София, Варна и другите по-големи села). За киноманите безплатния престой е 4 часа, т.е. билета за кино ти дава още 2 (или 3) часа паркинг.

А някой въртял ли се е с колата си вътре в паркинга, в отчаян опит да си намери някъде местенце?

Нямаше кой да се сети овреме, че 700 паркоместа са крайно недостатъчни! Особено сега, когато наплива е огромен, това е смешна цифра.

А някой въртял ли се е с колата си вътре в паркинга, в отчаян опит да си намери някъде местенце?

Нямаше кой да се сети овреме, че 700 паркоместа са крайно недостатъчни! Особено сега, когато наплива е огромен, това е смешна цифра.

Има паркинг и отпред но открит. И случайно или не - 2 пъти успях да паркирам на 1 и също място в червената зона - направо съм си го заплюл, следващия път ще си нося блажна боя и ще си напиша там номера :lol:

А сещаш ли се, че тоя паркинг ще е пълен само по коледа?

Събота в най-голямата навалица си паркирахме относително спокойно, на 2-та минута обикаляне. Винаги при толкова много коли има достатъчно, които си тръгват във всеки един момент. И си мисля, че за в бъдеще, когато няма да е такъв панаир ще е съвсем достатъчен.

Те още бариерите не са сложили, така че за какво плащане въобще става дума.

И със сигурност ще е както в София в един момент - ще има 2-3 часа безплатни и после charge.

П.П. Единственият мега селски, сигурно в цяла България, търговски комплекс - това е Гранда. Няма къде да паркираш, а подземния паркинг е 2 лв. на час без никакъв гратис. Ултра смешен комплекс - то затова и освен Сани нищо друго не работи както трябва.

Българина е много недисциплинирано животно. Ако всеки спазва стрелките и си паркира само където е очертано, няма да има никакви проблеми, но е пълно с простаци, особено на Баумакс/Пикадили/Техномаркет... паркинга. А за МОЛ-а, най ме впечатли факта, че никой не ебаваше забраната за вкизане на коли с метан в подземния гараж. А такива ги надушвам веднага по лепенката + богатите на водни пари изгорели газове.

Аз въртях...поне 3 обиколки направих и накрая спрях на 200 метра на паркинга пред един блок. Абсолютна лудница, повечето само се разхождаха и гледаха, което за мен беше доста учудващо (интересът на навалицата към мола). С жена ми искахме да купим някои неща, но след първоначалните обиколки с колата, след това и в блъсканицата вътре и двамата се изнервихме, потърсихме места в някое от многото заведения вътре - нямаше, качихме се да хапнем нещо в МакДоналдс-а, но и там като видяхме опашките - качихме се на колата и отидохме да се нахраним в друг Макдоналдс.

Пълна лудница беше в събота, но всяко чудо за 3 дни - като го разгледат всички, ще си задоволят любопитството и ще им мине интереса. Когато и да съм бил в МОЛ в София , никога не съм попадал на такава навалица, каквато имаше тук. ;)

Е, ние пък бяхме още по-рязки. В събота опитахме в 4 следобед да отидем до Mall-а да накупим разни работи, които бяхме набелязали и като видяхме лудницата и олигофрените, паркирали по градинките не си направихме труда да спрем. Продължихме към аптечно, от там по пещерско и след час и половина бяхме във Велинград, порски гледайки панорамно целия град в краката ни, докато си хапвахме тиквеник и автентичен планински чай. Тинтири-минтири на mall-a и гъчканицата в него! В панаирно време ми е достатъчно да не мога да си изкарам колата от гаража, омръзнало ми е от гъчканици от хора, събиращи чантички, календарчета и химикалчета на аванта.

Да сложат платен паркинг на мола ще е доста, доста глупаво.

В САЩ, бях на 3 мола и в трите паркинзите бяха с площта на всичките етажи на мола и бяха безплатни. Единия даже беше по-голям от площта на мола можеби 2 пъти.

А той в същност платен ли ще е паркинга в крайна сметка или са били само слухове?

И аз видях това-онова там. Ама сега сме си в БГ :wacko:

Аз въртях...поне 3 обиколки направих и накрая спрях на 200 метра на паркинга пред един блок. Абсолютна лудница, повечето само се разхождаха и гледаха, което за мен беше доста учудващо (интересът на навалицата към мола). С жена ми искахме да купим някои неща, но след първоначалните обиколки с колата, след това и в блъсканицата вътре и двамата се изнервихме, потърсихме места в някое от многото заведения вътре - нямаше, качихме се да хапнем нещо в МакДоналдс-а, но и там като видяхме опашките - качихме се на колата и отидохме да се нахраним в друг Макдоналдс.

Пълна лудница беше в събота, но всяко чудо за 3 дни - като го разгледат всички, ще си задоволят любопитството и ще им мине интереса. Когато и да съм бил в МОЛ в София , никога не съм попадал на такава навалица, каквато имаше тук. ;)

Така като чета това и останалите мнения в темата, хубаво съм решил аз да ида на 2 седмица след откриването. Хората не видели търговски център и дънки по 300 лева, решили да се юрнат към Мall-а. Дано само до след 2 седмици да мине текучеството, че няма да издържа дълго на такъв наплив от зяпачи ако се излъжа и отида.

Най ме е яд, че не стигнахме до киното заради зяпачите. Добре, че малкия е разбран и не ми рева много на главата после.

забранете гледането със закон......баси

Най ме е яд, че не стигнахме до киното заради зяпачите. Добре, че малкия е разбран и не ми рева много на главата после.

И аз имам голям мерак да ида на кино. Много обичам да ходя на кино и ме е яд, че пловдивчани не обичат да ходят и така замират кината тук.

Случка от МОЛ-а... опашка на КФС... чакал съм вече 30 мин... разговор на хората пред мен...

- Какво да ядем?

- Ми не знам ти какво си хареса?

- Нищо.

- Дай да ядем тук гъзарско е.

- Много е скъпо, ай да се махаме.

:laughing:

Както седиш на опашката на KFC, обръщаш се на ляво, правиш 5 стъпки напред и се озоваваш на почти несъществуващата опашка пред BMS, където хакваш хубава българска кухня.

Аз четох в пловдив24 за разни селянии в първите дни. На една от колоните в mall-а пък видях между плочките натикани хартийки. Околията атакуват!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...