Ghetto_Freak Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Мен лично много ми харесва и мисля да се запиша да участвам пък да видим може и да спечеля „Нова телевизия” продуцира български вариант на „Страх” Нова ТВ · Страх · 17.12.2008 · от: Нова ТВ „Нова телевизия” продуцира български вариант на „Страх”Първият сезон на риалити шоуто стартира през пролетта на 2009 г., а кастингът - от днес В средата на януари започват снимките на световния формат „Страх”, който ще бъде излъчен по „Нова телевизия” в началото на пролетта на 2009 г. Авантюристи, смелчаци, хора без предразсъдъци и готови на всичко ще имат най-голям шанс да попаднат в първия сезон на риалити шоуто, където да проверят границите както на физическата, така и на психическата си издръжливост, а също и да спечелят голяма парична награда. Във всеки епизод три жени и трима мъже ще преминават през различни екстремни изпитания, които имат една цел - да ги предизвикат да се изправят срещу най-големите си страхове и да ги докарат до ръба на физически и психически възможното. Според правилата всеки участник би могъл да напусне играта във всеки един етап, а третият кръг е определящ за победителя. Първият и последният кръг ще подлагат на изпитание физическата издръжливост на играчите, а във вторият, който е с най-голяма заслуга шоуто да се превърне в световен феномен, ще бъде подложена на изпитания тяхната психическата устойчивост. Именно във втория кръг са прословутите задачи, където смелчаците се срещат прекалено отблизо с всяващи страх и погнуса животни като хлебарки, огромни паяци, плъхове и змии. Понякога дори ще им се налага да поглъщат тези животни или части от тях... Всички, които вярват в себе си, могат да изпращат кандидатурите си за участие на адрес strah@ntv.bg или на телефон 02/94 333 47. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Е, че то предаването свърши вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Верно много бързо го претупаха. Оп оп и айдеее. Някакво продължение след вип брадър, не се ли очаква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Верно много бързо го претупаха. Оп оп и айдеее. Някакво продължение след вип брадър, не се ли очаква? То по принцип май си беше замислено за 2 седмици.Иначе както се изрази един приятел-отвсякъде си личи че е нискобюджетно...колкто и да са опитвали да го направят като US варианта,не се е получило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 За да го докарат до US изданието има още мнооого хляб да ядът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 За да го докарат до US изданието има още мнооого хляб да ядът. И още повече пари да налеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Мен лично много ми харесва и мисля да се запиша да участвам пък да видим може и да спечеля То и аз искам ама докато се усетя и бяха свършили кастингите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 А някой знае ли дали в Америка още се излъчва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.