Jump to content
BulForum.com

RACK19

Veno

Recommended Posts

Е, не сме като евро.нет, ама ще се примирим някакси с тези дребнички дребнички с лупа се не виждат 2ТБ  :woot .

ne vajno kolko svobodno mqsto ima a kakvo ima vutre i postoqnno da ima svobodno mqsto da se kachva

ne vajno kolko svobodno mqsto ima a kakvo ima vutre i postoqnno da ima svobodno mqsto da se kachva

За тези неща също трябва да се благодари на екипа, поддържащ warez.ru, защото са в правопропорционална зависимост от тяхната доброволна дейност :wub:

За тези неща също трябва да се благодари на екипа, поддържащ warez.ru, защото са в правопропорционална зависимост от тяхната доброволна дейност  :wub:

Razbirase no i na horata koito uplodvat v warez.ru

Kolko vreme im davate na novite 2TB, az max 3-4meseca ;)

Veli 4 месеца е максимума.

OutSiderТова че мястото свършва толкова бързо е че всеки си е приготвил за качване и като няма известно време място се натрупва. В момента в който има всеки почва да качва и за отрицателно време 30ГБ се пълнят :). Но въпреки това съм напълно съгласен с Veli с темповете с които се качва и като прибавим и новите скорости става интересно ;).

Поздравления на всички Еврокомци. И да няма оплаквания.

Имам само 1 препоръка:качвайте и free-софтуер,и го отбелязвайте.

Пак поздравления !

ФТП-то ще си е същото, просто ще може да се разтовари. Имайте предвид, че ще има малко разместване на някой секции тъй, че да не ви падне като гръм от ясно небе.

Наистина ли има хора, който вярват, че в free.evro.net има 20+ ТБ както е обявено !?

Аз да уточня, че се майтапех - да не стане грешка :) .

Да, знам за теб, но ми е смешно като си помисля за 20ТБ във ФЕН-а и наистина се чудех дали някой им вярва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...