Jump to content
BulForum.com

RACK19

Veno

Recommended Posts

Няма лошо няма :) Вено "лека" ирония ли усещам със заглавието и гръмкото 20 ТВ :P

Между другото имам въпрос. Тези 2 ТВ ФТП ли ще са, т.е. ще се качва директно на тях, или ще се добавят към другите 5 ТВ?

Между другото имам въпрос. Тези 2 ГБ ФТП ли ще са, т.е. ще се качва директно на тях, или ще се добавят към другите 5 ТВ?

ФТП-то ще си е същото, просто ще може да се разтовари. Имайте предвид, че ще има малко разместване на някой секции тъй, че да не ви падне като гръм от ясно небе.

Наистина ли има хора, който вярват, че в free.evro.net има 20+ ТБ както е обявено !?

:) OFFTOPIC mi te free.evro.net moje da kajat che sa s 100TB ama dali e taka.

Inache wareza e istinata imame super mnogo filmi za razlika ot wareza na langame s 900i neshto poveche ,koeto hich ne e malko i kato dizain wareza ni prevuzhojda tozi na langame

......Наистина ли има хора, който вярват, че в free.evro.net има 20+ ТБ както е обявено !?

dreamer......де да ги знам.....не ми се вярва...ама ако не е така това говори МНОГО ЛОШО за тях " то пък какво ли хубаво се казва" :woot

OFFTOPIC mi te free.evro.net moje da kajat che sa s 100TB ama dali e taka.

Inache wareza e istinata imame super mnogo filmi za razlika ot wareza na langame s 900i neshto poveche ,koeto hich ne e malko i kato dizain wareza ni prevuzhojda tozi na langame

Прав си....все едно да сражняват техния Москвич с нашият Мерцедес :punk :punk :punk

абе как евронет ще имат 20ТБ?!!?!? пълни лъжи са тва!!!

честито момчета и момичета!!! ся пък напъно ще ги засерем другите фриита!!!

Kolko vreme im davate na novite 2TB, az max 3-4meseca ;)

..Май и толкова няма да изкарат.Като гледам с какви темпове се ъплоадва.... Преди време бях попитал dreamer каде евентуално да кача около 3Гб драйвери подредени по категории и дали няма да е проблем.Сега немога да си го помисля.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...