Georgi_Choparinov Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Цената на системата е 80 лв., състои се от буфер 50W + 5*25W колонки Ако някой се интересува може да ме търси на емайл georgi_4oparinov@abv.bg или на 0895433161. ПРОДАДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!! Честито на новият собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgi_Choparinov Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Нова цена 70 лв. без коментар по нея !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Дай малко инфо за модела и някоя снимка ако може за да видя за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolovplamen Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Дай малко инфо за модела и някоя снимка ако може за да видя за какво става въпрос И аз за това чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgi_Choparinov Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 unitek SP-868 e modela s distancionno 50 W subwoofer i 5 satelita po 10W За снимки ме потърсете на скайп the_animalwarrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Колега под този номер който си дал за модела излиза че са 2.1, да не говорим че с такива характеристики нещо не намирам колони, я провери пак и дай малко повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Колега под този номер който си дал за модела излиза че са 2.1, да не говорим че с такива характеристики нещо не намирам колони, я провери пак и дай малко повече инфо. Unitek имат едни и същи модели с едни и същи номерации с окомплектовка 2.1 и 5.1 неизвестно защо. Ето снимка от нета как изглеждат: поне мисля че е това.Да ме поправи собственика ако греша. А сега и въпрос към Georgi_Choparinov: Последно 50+5*25 или 50+5*10 защото нещо си противоречиш... Да не се окаже окаже най-накрая че са 30W/5x10W както го пише ТУК А също така ако редуцираш цената може да ги вземе някой тъй като в сайта който съм дал са 82лв,а също така и тук(най-долу) са също горе долу толкова. Но все пак ти ги продаваш и ти си решаваш. Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Здравейте , предишните колонки ми бяха SP 868 на Unitek и със сигурност мога да кажа че те са 2+1 20W + 2Х10W .Та то дори и в САЙТА си ги пише тези неща. Има варинат на SP 868 A който е 5+1 с 30W + 5X 10W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgi_Choparinov Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 ПРОДАДЕН !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.