Slain Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Хора.Трабва ми програма за спиране на PC-то.Примерно да задам на програмата в 3 през ноща PC-то да се спре само тцтц днеска изтрих една точно такава но не беше инсталирана а само видях сетъпа и го изтрих...нещо като AutoPCShutDown май се казваше...не съм сигурен виж в www.downloads.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Spyware.Doctor.v3.5.0.478.Incl.Crack homepage Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Абе хора.Има ли няква програма с която мога да си слагам парола на определени папки.Щото майка са зариби на компа и я гледам цъка наляо-надясно и да не земе да попадне на xxx папката .Мисля че имаше такава опция и самия Windows ама мн помна вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Абе хора.Има ли няква програма с която мога да си слагам парола на определени папки.Щото майка са зариби на компа и я гледам цъка наляо-надясно и да не земе да попадне на xxx папката .Мисля че имаше такава опция и самия Windows ама мн помна вече Абе не слагай парола ами направо я скрий - ползвай HideFolders - като я скрие и с Find не можеш я откри. Ако не я намериш - пусни един РМ, ще ти я пратя. Всъщност има поне 20 подобни програми - тази също става....само й слагаш един номер от асталавистата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Някой може ли да ми даде линк за Encarta или за Britanica Благодаря предварително : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 kak be6e taq programa za fonetica 4e nemoga se setq pak na standartnoto na Wina nemoga go namerq ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 kak be6e taq programa za fonetica 4e nemoga se setq pak na standartnoto na Wina nemoga go namerq ???? FlexTYPE, а иначе можеш да почетеш малко и тук, защото Флекса си е бъгав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justify Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Някой може ли да ми даде линк за Encarta или за Britanica Благодаря предварително : ) http://encarta.msn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 някой може ли да ми даде линк за да си сваля на skype 3.0 exe-то щото намирам само 3.2 версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 някой може ли да ми даде линк за да си сваля на skype 3.0 exe-то щото намирам само 3.2 версията http://oldapps.com/skype.htm ... има специална тема за тая тъпа програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Значи понеже хем нямам програма, хем не знам къде да я търся, пиша тук. Трябва ми някакъв безплатен видео конвертор, защото повечето, на които попадам, имат trial и обработват файлове дълги до 1 минута. Най-вече ми трябва да може да конвертира от .flv към .3gp и .wav. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Значи понеже хем нямам програма, хем не знам къде да я търся, пиша тук. Трябва ми някакъв безплатен видео конвертор, защото повечето, на които попадам, имат trial и обработват файлове дълги до 1 минута. Най-вече ми трябва да може да конвертира от .flv към .3gp и .wav. Благодаря предварително. E kato sa trial tolkova li e slojno da im namerish serialz :allien Probvai tva: PortableFOXVideoConverter7.9.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Всички последни версии на програмите на SlySoft (CloneCD, CloneDVD, Any DVD & Any DVD HD, CloneDVD mobile и GameJackal Pro)... директен линк. Програмите ги сложих в ISO формат и съм направил регистри за лесно регистриране. Дано са ви от полза. Megaupload.com Rapidshare.com Depositfiles.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Търсих квото търсих и намерих само платени опции за сваляне..трябва ми - icc immobilizer pin code calculator . Ще съм много благодарен ако някой го намери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel94 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Значи понеже хем нямам програма, хем не знам къде да я търся, пиша тук. Трябва ми някакъв безплатен видео конвертор, защото повечето, на които попадам, имат trial и обработват файлове дълги до 1 минута. Най-вече ми трябва да може да конвертира от .flv към .3gp и .wav. Благодаря предварително. Ако имаш регистрсция в замунда изтегли това:Total Video Converter Конвертира видео с неограничена дължина.Може да конвертира от "всичко" във "всичко" и си има сериал в пакета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valio5 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Ако имаш регистрсция в замунда изтегли това:Total Video Converter Конвертира видео с неограничена дължина.Може да конвертира от "всичко" във "всичко" и си има сериал в пакета. Да, това е най-добрия конвертър за мене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Някои полезни програмки. Tools Kernel Debuggers: SyserSoft Kernel Debugger v1.99.1900.1201 Debuggers: Olly Debugger 2.00 Olly Debugger v1.10 Olly Debugger Plugins v1.10 Dissablers: w32dasm v10 Hex Editors: X-Ways WinHex v15.8 SR-1 Hex Editor Neo v4.95.03.3464 Resource Editors: HavenTools PE Explorer v1.99 R6 Restorator2007 Buld1747 Resource Hacker v3.4.0 Patch Creators: uPPP v0.6 diablo2oo2 Universal Patcher v2.20 Patch Creation Wizard v12 Packers: UPX v3.0.7 Editors: Notepad Plus Plus v5.8.2 Other: Bat To Exe Converter v1.5 Install Makers: Smart Install Maker v5.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.