erotevmenos Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 hora, kajete mi kakvo da pravia za6toto po4na li ne6to da svaliam s koiato i da e programa ili pak zaebe kompa z 2-3 sec. mi izkarva sin ekran na koito mi pi6e da premahna vsiakakav nov instaliran hardware ili software a nai otgore pi6e kernel_stack_inpage error.nai otdolu dump of physical memory.v drugi forumi sam 4el 4e i na drugi e izlizal sinia ekran oba4e ni6to ne mogat da kajat po vaprosa.kato 4i li sam v 4erna dupka.moia vi se, pomognete mi.pisna mi da svaliam ne6to i izvednaj da mi izkara sinia ekran.sled tova triabva da svaliam ot nulata vsi4ko nanovo.dosadno e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ми най-простото и за мен най ефективно е да преинсталираш win-а Пробвал ли си или пак е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
vflirt Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 E i na men mi prave6e sa6toto. Proveri nastroikite na RAM-a v BIOS-a spored men. btw kav ti e RAM-a?DDR(266,333,400,..)?SDRAM(PC-100,PC133)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 От драйвери се получава понякога проблема. И при мен го има точно по този начин ми забива. При мен проблема е свързан с Java и видео драйвера, но това е много много частен случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Opitai osven vsichko kazano do tuk da pusnesh pone edin antivirus. Nai-dobre e da pusnes dva za da si siguren che niama bubi. Naprimer NAV pod Windows (zadalzitelno sas poslednite definicii) i F-prot pod DOS (ako ne si na NTFS obache). Taka pone ste se ubedish che niamash bubi, ili saotvetno ako ima da gi mahnesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Синия екран на смъртта е калсиката за Вина и може би най-добрия повод да го преинсталираш. Виждал съм сини тениски с избрания текст... По въпроса- скоро да си patch-вал програма, която да е постоянно заредена в паметта? Може кръпката да не е читава и да не работи стабилно с твоята комбинация от Операционна система/хардуер/инсталиран софтуер. Ако можеш да си спомниш какво си слагал по времето след което е започнало да се появява "синия екран на смъртта" ще е плезно за всички ни. Не си оверклоквал, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.