BAH Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Търся машинки за централно закючване.. те са универсални или ако някой може да каже къде в Пловдив има... ето и снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Колега на руския пазар ги има аз от там си взех и за момента съм доволен. P.S.Колега зависи колко сила трябва да приложиш за да заклъчиш вратата, защото мисля че не са много силни.Първоначално на мен не искаше да ми ги заключва всеки път, но след като ги смазах връзките се оправи и вече 2 месеца няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ето ТУК има централни заключвания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 на руския пазар са най-евтини до колкото знам. 15лв са другаде са по 25,30лв. а и на руския пазар може да бутнеш цената доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 В Конрад на ул.Победа съм виждал такива машинки.Мисля,че не бяха скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Мерси на всички неска къде ли не обикалях... утре ще скокна до руския пазар само се чудя за багажника как да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 на руския пазар са най-евтини до колкото знам. 15лв са другаде са по 25,30лв. а и на руския пазар може да бутнеш цената доста Нямам идея каква е цената на руският пазар,но все пак не можеш да имаш никаква сигурност. Просто изказвам мнение,защото скоро ходих тук в Пазарджик да питам за една,защото моята на задна лява врата се развали. Казаха ми 30лв с поставянето и 1година гаранция. Сестра ми също слага централно на 4врати на Опел Корса и беше около 100-110лв(също с гаранция 12м.) Ако те интересува мога да проверя за по-голяма точност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Може да се закючва темата... намерих си машинки от руския пазар за 18 лева... даже и ги монтирах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.