Jump to content
BulForum.com

programa

Bob Arnold

Recommended Posts

Az polzvam dosta stari programi za celta, koito obache mi varshat rabota.

1. WinDAC - kopira pesnite varhu harda vav WAV format.

2. Xing MP3 Encoder - konvertira ot WAV vav MP3

Sigurno ima i po-doro neshto ot tova, no poneze ne mi se nalaga cheto da ripvam CD-ta, a i ne sam kaprizen na tema kachestvo, tezi programi mi varshat rabota.

Или например със AudioGrabber също става.

Инсталирай си #WinNc 3000 Professional#!! Така освен вградено рипване ще имаш и чудесен мениджър. :lol:

Mi az li4no ne sam imal probs pod XP s audio catalista probval da preinstal a ina4e sa6to moje da gi svalq6 s windows media player kakto i s nero 6

2. Xing MP3 Encoder - konvertira ot WAV vav MP3

Тоя за ХР не става мой човек иначе ако си с друг вин различен от ХР е супер як.3a XP препорачвам FastCDriper.Кофтито на тоя Xing MP3 encoder е че като е под ХР ги прави на 1х скорост.

Една много добра и удобна програмка за сваляне на wav от диск е Easy CD-DA Extractor, проблема при нея е, че е платена и трудно се намира добър crack. Друг също много удачен вариант е Exact Audio Copy. Тя е безплатна, също има много настройки и качеството и не отстъпва на Easy CD-DA Extractor. Има и много други но мисля че тези са най-удобни, бързи и качествени. По важното е конвертирането от wav в mp3. Задължително използвайте Razor Lame, с настройки MODE - stereo, variable bit rate, q level -0.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...