dubo Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Lite ON SSM-8515S - цена 55 лв. ново е от 85 до 105 лв. почти неупотребявано - произведено 10.2006 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Може ли снимка, защото незнам дали ще ми стане на моят лаптоп МСИ, като сокет ще стане, ама моят поднос накрая има една широка пластмаса и искам да знам това отпред на подноса дали може да му се махне. С каква скорост записва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 http://images.google.com/images?q=Lite%20O...l=en&tab=wi може снимка , що да не може ето и за записването http://www.liteonit.com/global/index.php?o...mp;limitstart=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Lite ON SSM-8515S - цена 55 лв. ново е от 85 до 105 лв. почти неупотребявано - произведено 10.2006 г. Колега не си прав,информацията ти е заблуждаваща. Има по 60 лева записвачки чисто нови с гаранция , така че не си коректен. Давам 35 лева за записвачката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 ако ми е за подаряване - ще си я оставя за резервна освен това доматите с колците не ги ям - ТОВА което си дал като линк е за стандартни ДВД записвачки ще ти дам 200 лева , да видя как ще я напъхаш в лаптопа най-евтиния боклук записвачка , която става за лаптоп е ЛГ - и струва 60 лв. ако искаш вземи си него.... и виж какви ще са резултатите цената не се коментира приемам предложения за бартер предпочитам ГСМ с 2 СИМ карти - моля на ЛС ЕДИТ - а за това , че ме наричаш 'некоректен' - мога само да кажа , че или си голям ламер , или си голям лъжец - ти кажи кое е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 50 лв. .......аз предпочитам да си я взема нова с гаранция ,чиста и неопетнена..... а жените как ги предпочиташ - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Нормалните записвачки са по 33 лева а не по 60 както казах . Това че ти не виждаш LG GSA-T40N DVD RW /SLIM --- LG GSA-T20N DVD RW /SLIM for Notebook - 24 Месеца гаранция отдолу която е 60 лева говори зле за теб , продължаваш да си некоректен. Не исках да излиза че се заяждам но даваш грешна информация че най евтините записвачки са по 85 лева. Подаръците си ги задръж за теб,аз предпочитам да си я взема нова с гаранция ,чиста и неопетнена. Имам интерес само от DVD-RW slim а от обидите ти нямам такъв, за тях има модераторски екип който може да прояви интерес . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Продадено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.