Jump to content
BulForum.com

Ave 3DMark 2003 samo na men li mi se prismiva :))

chochosan

Recommended Posts

Are stiga ve, puskam si 3dmark 2003 i suobshtava predvaritelno che moje da pusne samo edin test ot 4, demoto ne shte da trugne tuj kato iskalo karta s pone 2 pixel shader pipelines :), i kaop tzqlo nishto ne trugna :)))))) Taq karta maj e pravena samo za Radeon 9500, 9700 i Geforce FX :) Na nqkoi da mu trugva izobshto????

Are stiga ve, puskam si 3dmark 2003 i suobshtava predvaritelno che moje da pusne samo edin test ot 4, demoto ne shte da trugne tuj kato iskalo karta s pone 2 pixel shader pipelines :), i kaop tzqlo nishto ne trugna :)))))) Taq karta maj e pravena samo za Radeon 9500, 9700 i Geforce FX :) Na nqkoi da mu trugva izobshto????

xe xe ... mi ne e samo na teb ... na men mi preporucha da si pusna 3DMar 2001 ;)))

testovete, koito vse pak trugnaha (3 ili 4) vurviaha s 5 fps ... niamam dumi ...

Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR

P.S.: btw ima vuzmojnost da se pusnat i ostanalite testove, ako si instalirate DirectX9 SDK i mu kajete da gi play-va sus Software Emulation ... ama ne mi se misli za kva mashina triabva da stava rech togava ;)

До колкото знам това е решението nVidia Detonator 42.68 драйвери за Win2k/XP

Според nVidia тези драйвери би трябвало да подобрят резултатът от тестовете на 3DMark03. В инфото е описано, че драйверите позволяват да се пуснат всички тестове на 3DMark03 включително Mother Nature и Pixel Shader 2.0, както и че резултатът се подобрявал с около 100 точки, но за сметка на визуални артефакти.

Da be znam kvo stava :wacko: Na oficialnia site na nVidia poslednite draiveri za Xp sa 41.09 (16MB), a tia she mi dadat nqkvi driveri 42.90 (12MB :huh: ) .Hi4 nqma i da truda da gi svalqm da gi vida ,pa kamo li da gi sloja. A zaq za dvata testa deto ne ti tragvat Virus ti e obqsnil ve4e

В инфото е описано, че драйверите позволяват да се пуснат всички тестове на 3DMark03 включително Mother Nature и Pixel Shader 2.0, както и че ...

Neznam no s teia draiveri ot oficialnia sait na NVIDIA 41.09

vsi4ko mi varvi idealno,a za teia novite 42.90 niakoi raboti ne tragvat

mislia 4e te ne sa oficialni ot nvidia,C&C GENERALS mi dava

s teia novite draiveri 4e niamam DirectX 8.1 instalirana i nemoje da razpoznae

video kartata i ne 6te da tragne?????????????????????????????? :unsure:

Ne obijdajte Driverite!!!!!

Trugvat si mnogo dobre daje, sega gi probvah :) daje imat podobrenie na NVIEW i veche moga da si pusna TV-out-a bez problemi :)))) (ako nqkoi se zachudi zashto ne puskam s tvtool - Geforce4 MX ne moje da se pusne s nego) ta vsichko e super, s 42.90 mi trugna game test 1, ama nishto drugo, i tova e zaradi kartata - tq prosto ne e directX 8 compliant, taka che software nqma nishto obshto s tova. Na saita kojto zaq mi dade ima obqsnenie che Dell Computers si Ship-vat computrite s tazi versiq, taka che tq si e zavurshena.

Ave da pitam za TVOut-a .Raboti li bez da imam instalnati driveri na nVidia . Az kato go pusna i mi dava 4eren ekran.Nito mi pokazva v na4aloto BIOS-a nito nishto.I kav e tozi tvtool deto govorqt vsi4ki. S GeForce 2 MX400 sha mi varvi li ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...