DonRamon Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Така тъся охлаждане за посочената видео карта може да е и пасивно но да не е много голямо картата беше с охлаждане CoolViva но е доста обемисто и немога да я сложа в AGP слота упира върху паметта и няма как да влезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Имам 1 пасивно радяторче което беше на ФХ 5200 и не вдигаше повече от 50 градуса размерите са му 8см х 5.3см (на Fx-а покриваше и рама ) и ето и пик 1 бира + картофки и е твое Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Имам 1 пасивно радяторче което беше на ФХ 5200 и не вдигаше повече от 50 градуса размерите са му 8см х 5.3см (на Fx-а покриваше и рама ) и ето и пик 1 бира + картофки и е твое Голямо е за съжаление все пак мерси имам ПМ с предложение за 2 радиаторчета от радеон 9550 би трябвало тази вечер да ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Темата е за приключени зделки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.