veseo Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 GROM's been uploaded to here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 a kvo predstavlqva taq igra GRoM ??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 17, 2003 Author Share Posted February 17, 2003 Eto ti infoto.Sorry 4e go zabavih ama nai-nakraq se setih da go ka4a Igrata e nqkvo RPG i izglejda dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted February 18, 2003 Share Posted February 18, 2003 hmm pro4etoh i pone ob6tite prikazki za siujeta mi izglejdat kultovi ... ina4e po tvoe mnenie gameplay i grafika kak se predstavq ?!! taka ili ian4e moje da q downloadan po nqkoe vreme kogato svur6a s teq igri deto sa sa naka4orili na kompa (koeto moje da ne e skoro ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 18, 2003 Author Share Posted February 18, 2003 Ami 4estno da ti kaja oste ne sym igral igrata Igrah demoto i grafikata mi haresa, no ne ti garantiram 4e ste ti hvane okoto.Svali q pyk ako ti haresa zna4i sym napravil edno dobro delo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedi Posted February 19, 2003 Share Posted February 19, 2003 mene li4no igrata mnoo me kefi.samia gameplay e mnogo lud.ne e niakav ednoobrazen.Interesnoto e che mojesh v gradovete da pe4elish razli4ni igri i da polu4avash kruv ili pari.naprimer v edin ot gradovete triabva a hvanesh edin bik a kato go hvanesh sobstvenika ti zaplasta.kato tezi igri ne sa zadaljitelni.Igrata e mnogo zabavna kato grafika i osven che e zdrav action e i hubav quest bih kazal abe prosto ia izigraite niama da sajaliavate Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 19, 2003 Author Share Posted February 19, 2003 E radvam se 4e vi haresva igrata.Enjoy i nali znaete: If you like the game, buy it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.