Jump to content
BulForum.com

signature flood

Shiro

Recommended Posts

A we teq podpisi deto gi lepqt mnogo hora sa super ogromni. Ne znam na vas kak vi izglejda, ama to polovinata ot temata e samo signatures. Po sumati redove, mnogo cvetni, mnogo dylgi, v mnogo sluchai mnogokratno po-dylgi ot samite post-ove .. mnogo flood tva, ujasno e. Sq kato gledam na matrix1 signature-a i si mislq che trqbva da se napravi neshto po vyprosa, da sprete da si praite takiva podpisite li, da se vkarat zdravi ogranicheniq li .. ne znam, mnogo e grozno.

abe do sega ne sam vidql golemi signaturi na men ne mi pre4at taka de nali nqma 800x600 snimki pak i netrootbg pravilno ti kaza ako si mnogo na zor prosto gi mahni :D

да, то си има ограничение за дължината!!! а тва че на теб не ти харесват, си е лично твоя работа!!! можеш да си ги махнеш, но ако искаш да ги гледаш, трябва да се примириш с дължината!

Бе смислен е. Постнали си половината какви компютри имат. Тъпичко ;). Особено пък като пише, че се продава. Има си тема Buy/Sell, не е нужно навсякъде да се глидат. Чист спам си е това.

мноо ясно, и мен не ми харесват някви огромни подписи. Според мен изобщо няма нужда от подписи, само се хаби място. А и за кво ми е да ви казвам например къв ми е компютъра?

abe do sega ne sam vidql golemi signaturi na men ne mi pre4at taka de nali nqma 800x600 snimki pak i netrootbg pravilno ti kaza ako si mnogo na zor prosto gi mahni :D

Ne si shtoto se vzimat merki kato se vidi nqkoi deto se e olql :)

Are we az si bqx slojil 1 (edna) kartinka 150X60px i mi q maxnaxte a sega tuka buchite za nqkvi golemi signatures.Abe kvo da vi govorq nqmate si rabota i se zanimavate s prostotii :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...