Белов Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 to v tva evro nema ni6to ve bratq.... v na6iq si warez si ima si4ko...e po4ti si4ko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 tva evro kopie na datata shtqha da praqt, ko stana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 реших да пробвам да дръпна нещо от еврото, и кво да видя! парвите 3-4 минути си дърпах с 4-5 кб/сец. След това обаче започна да сваля с 1-2 кб/сек, а след това едва-едва изкара докрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Na men ot krai vreme toq sait ne mi e simpati4en. Predi na mina na EK fa6tah prili4na skorost ot tam no vinagi sam go polzval kato posledna vazmojnost za download. Tfa 4e nqmame dobra skorost kam nego hi4 ne me pritesnqva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Както е тръгнало,нядявам се да не ми се сърдите ако дам и аз две игри от там които се мъ4а да свакя от край време http://rack5.free.evro.net/free2/moliator/...%20Kingdoms.iso --------------------------------------------------------------------------- http://rack5.free.evro.net/free2/moliator/...20Expansion.iso Ще съм ви безкрайно благодарен ако някои успее да ги свали или знае къде другаде ги има. Мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 to v tva evro nema ni6to ve bratq.... v na6iq si warez si ima si4ko...e po4ti si4ko.... ..........А което го няма....го качва един солиден екип.Да са живи и здрави и все така да ни радват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Както е тръгнало,нядявам се да не ми се сърдите ако дам и аз две игри от там които се мъ4а да свакя от край време http://rack5.free.evro.net/free2/moliator/...%20Kingdoms.iso --------------------------------------------------------------------------- http://rack5.free.evro.net/free2/moliator/...20Expansion.iso Ще съм ви безкрайно благодарен ако някои успее да ги свали или знае къде другаде ги има. Мерси много! oki utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Hah postnah v foruma na free.evro.net zapitvane i eto otgovora: "mi6o_ написа: Az imam edin vapros.Za6to trafika kam Evrocom Plovdiv e tolkova mizeren edvam se vla4i s 1-2 k sled kato pri be peering trqbva da mi ka4va pone kam 30 a e s tazi skorst.Popitah v foruma na providera i te kazaha 4e izkustveno se cedi ot survura moje li da mi razqsnite pls,za6toto ot tam me naputiha kam tuk е ти какво очаквашe да ти кажат от евроком тегли си от техния сайт - bubu.to" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 е ти какво очаквашe да ти кажат от евроком тегли си от техния сайт - bubu.to" Всичко ми стана ясно, като лондонска мъгла край Темза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Awe mnoo mi e 4udno uploaderite na wareza s kolko teglqt?I dali se zanimavat samo s upload ili si ba4kat i drugade... Da mi otgovori samo tozi koito iska(ako mislite 4e e mnoo li4no)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Mnogo e lichno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Всичко ми стана ясно, като лондонска мъгла край Темза... Em da i na mene mi stana tolkova qsno kato go pro4etoh sno6ti....ama kakvo da se pravi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Haha, s Veli malko podhvanahme temata na mi6o_ i vzeha, che q iztriha... lol opitvaha se purvonachalno da ni ubejdavat, che admina ni shapeval evro.net i ot negovoto pc-to shtqlo da se tochi qko... ma i tam 2-3k lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 няма ли някакъв начин да се повиши връзката към free.evro.net. Например с proxy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Ми намери си прокси. Аз си имам приятели от София и като ми трябва нещо ми го копират набързо. За съжаление не са с реални ип адреси и немогат да ми пуснат прокси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 ave nz zasto ama sq nali kat ni povishiha tarifite ii lan game da ne vidam nesto i na tqh im napraiha bg peeringa 30kb oba4e v sastoto vreme te teglat s 30kb i ot free.evro.net kak stava toq nomer da ne bi angel soft da sa sklu4ili nrekav dogovor s visio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 mini na angelsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Warez.Ru не е отрязан за никой. Просто Евроком са единствените които имат опитка с Русия. Не знеах че черпим от братска Русия? Бая стъкло е отишло за да се пусне кабел до там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.