Jump to content
BulForum.com

free.evro.net

Amancer

Recommended Posts

Аз съм на достъпна+ и тегля от фрии.евро.нет едва с 2-3 кб\с

Нали уж имаше някакви увеличения на скоростите и такива работи. Или евро.нет не се брои за бг пиъринг? :inqn

Peace!

Най добре евро-то го забрави като саит :) Иначе си голям късметлия щом теглиш с 2-3к аз и с толкова не мога ;)

Е, жалко... Надявах се проблема да е у мен :woot .Имаше няколко неща, които много ми трябваха на този сайт... Но, все пак аз съм оптимист и ще продължа да си дърпам 690 мегабайтовото филмче, пък то до нова година има време :)

Поради мръсотии от страна на Netvisio скоростта към техния евро.нет е много орязана. Лека нощ.

Аз съм на достъпна+ и тегля от фрии.евро.нет едва с 2-3 кб\с

Нали уж имаше някакви увеличения на скоростите и такива работи. Или евро.нет не се брои за бг пиъринг?  :inqn

Peace!

Amancer, можеш да зададеш този въпрос на самите евро.нет и да ги питаш защо към евроком.нет са бавни. Ще ми е интересно какво ще ти кажат ;)

Отделно няма начин да очакваш от абсолютно всеки сървър да получаваш максималната скорост още повече пък ако сървъра е "стиснат".

Моля, взимайте предвид тия неща, Евроком не е виновен за всичкото зло на света.

Dreamer, нямах това в предвид, че евроком са виновни за всичко лошо на света :) Просто исках да разбера къде е проблема. Е, явно не е при мен.

10x за инфото

Поздрави :rolleyes:

Така и предполагах, че не си имал предвид това, но го казах за да имат информация и други хора. Жалко е, че политиката на евро.нет е така, но и без тях можем... :)

Пък ако кажеш кое е филмчето и дрои дадеш линк ще видим какво можем да направим по въпроса да го изнамерим от другаде примерно :D

Всъщност те са малки клипчета, но много на брой. Има и 1-2 пълнометражни филма. Ето и линка, където се намират. Но пък сега ми дойде на ум, че имам приятел, който е абонат на Визио, така че...

Все пак благодаря за заинтересуваността !

Regards :)

ama vie pyk pone totalno ste im otrqzali warez-a :D

Става ми тъпо като някой се изкаже толкова "умно" като теб... батка, кой друг вижда warez.ru освен evrocom, tv sat i telecable.net бе? Гледам знаеш нещо, което другите не знаят...

Дразня се някой "посветен" като поства такива глупости от незнание.

URDeaD, няма значение на каква тарифа си след като ограничението идва от evro.net.

Stava mi typo kato nqkoi ne razbira ot bazik. Imenno, zashtoto ne go vijdat "ste im go otrqzali" ..

Warez.Ru не е отрязан за никой. Просто Евроком са единствените които имат опитка с Русия.

ufffffffff

ot meseci ne bqh darpal ot evroto i sega tukmo namerih edna igra tam, i bum- skorost 370bits/second :D

tova ne go bqh vijdal ot mnooooogo vreme...

jalko :( samo tam q ima :( ama nishto de, ako ostavqm pc-to vkliucheno non-stop sled 2 godini bi trqbvalo da sum gi drupnal tezi 200-300MB, nali? :confused

:cry

дори и не си правя труда да пробвам да свалям от еврото. Още от едно време много ме дразни тоя сайт, нещо ме дразни в него, незнам защо...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...