d_micev Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 do skoro biah s win98 i si govorih prez internet chak pat, ama skoro si slojih winXP i mikrofona mi otkaza, osven che ima veroiatnost da e schupen, moje li tova da se dalji i na smianata na win-a ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Дай му Windows Update и чекни за драйвъри.И аз преди имах подобен проблем,но като сложих най новите драйвъри всичко си доиде на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 d_micev от голяма значение е с каква програма говориш, защото някои програми искат микрофона да ти мюте от волуме контрол.Пробваи така и виж дали ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 off topic ako izpolzvash skype bili mi kazal zasto visdam drugiq ofline i moga dagovorq s nego i obratnoto gledam go che e online a mi dava che ne moga da se konektna i sum zabelqzal che mn trudno se conektva kum drugi mreji izvun nasta mreja makar pak da sa bg peering offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 /offtopic snake moje6 da govori6 s nqkoi offline, ako toi si e smenil statusa. za obratnoto ne moga da ti kaja, spored men tova e golqm nedostatuk na programata, drugiqt e 4e tursa4kata namira vsi4ki potrebiteli, ne samo tezi koito sa online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted April 14, 2004 Author Share Posted April 14, 2004 ami znachi proverih pri edin priatel i se okaza che mikrofona si bachka idealno... predi kato biah s win98 polzvah programata cybertawkonline, ia kajete kvi driveri triabva da svala ili s koia programa da probvam?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flinst Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 http://ui.skype.com neveroqtna programa samo iska registratsiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.