Jump to content
BulForum.com

internet speaking

d_micev

Recommended Posts

do skoro biah s win98 i si govorih prez internet chak pat, ama skoro si slojih winXP i mikrofona mi otkaza, osven che ima veroiatnost da e schupen, moje li tova da se dalji i na smianata na win-a ??????????

Дай му Windows Update и чекни за драйвъри.И аз преди имах подобен проблем,но като сложих най новите драйвъри всичко си доиде на мястото :)

d_micev от голяма значение е с каква програма говориш, защото някои програми искат микрофона да ти мюте от волуме контрол.Пробваи така и виж дали ще стане

off topic

ako izpolzvash skype bili mi kazal zasto visdam drugiq ofline i moga dagovorq s nego i obratnoto gledam go che e online a mi dava che ne moga da se konektna

i sum zabelqzal che mn trudno se conektva kum drugi mreji izvun nasta mreja makar pak da sa bg peering

offtopic

/offtopic

snake moje6 da govori6 s nqkoi offline, ako toi si e smenil statusa. za obratnoto ne moga da ti kaja, spored men tova e golqm nedostatuk na programata, drugiqt e 4e tursa4kata namira vsi4ki potrebiteli, ne samo tezi koito sa online.

ami znachi proverih pri edin priatel i se okaza che mikrofona si bachka idealno... predi kato biah s win98 polzvah programata cybertawkonline, ia kajete kvi driveri triabva da svala ili s koia programa da probvam?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...