DON_CHEFO Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Значи хледам от няколко часа техния сайт. Има симулации на какво ли не. Не мога да се ориентирам добре - дали може да се симулират топлинните процеси при номинален режим на асинхронен двигател. Знам, че като не съм запознат с продукта може да го гледам като "телЕ в зелЕ", ама все пак трябва да се опитам и да почета това онова. Всякакви насоки биха били добре дошли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Ако си добре с руския, задай въпроса тук. В ЗАЕ работеха с EUKLID, след това го замениха със SolidWorks за моделиране и CosmosWorks за разчет. Други които да правят и пресмятат асинхронни двигатели в града няма май.... То и ЗАЕ-то като че ли фалира Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Ако си добре с руския, задай въпроса тук.В ЗАЕ работеха с EUKLID, след това го замениха със SolidWorks за моделиране и CosmosWorks за разчет. Други които да правят и пресмятат асинхронни двигатели в града няма май.... То и ЗАЕ-то като че ли фалира За жалост не ми е добър. На мен основно ми трябва за дипломната работа. Според мен като обем работа и сложност не е много(може би 2, 3 дена) "ЗА ЧОВЕК ВРЯЛ И КИПЯЛ" в тази програма. Ще чета ХЕЛП-ове и квото мога, за да я разбера поне малко Да спомена. Моя двигател е сметнат от към електромагнитни натоварвания, оразмерен и т.н. Топлинните изчисления и симулацията ми липсват ЕДИТ: Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.