Jump to content
BulForum.com

ANSYS

DON_CHEFO

Recommended Posts

Значи хледам от няколко часа техния сайт. Има симулации на какво ли не. Не мога да се ориентирам добре - дали може да се симулират топлинните процеси при номинален режим на асинхронен двигател. Знам, че като не съм запознат с продукта може да го гледам като "телЕ в зелЕ", ама все пак трябва да се опитам и да почета това онова.

Всякакви насоки биха били добре дошли.

Ако си добре с руския, задай въпроса тук.

В ЗАЕ работеха с EUKLID, след това го замениха със SolidWorks за моделиране и CosmosWorks за разчет.

Други които да правят и пресмятат асинхронни двигатели в града няма май.... То и ЗАЕ-то като че ли фалира :(

Ако си добре с руския, задай въпроса тук.

В ЗАЕ работеха с EUKLID, след това го замениха със SolidWorks за моделиране и CosmosWorks за разчет.

Други които да правят и пресмятат асинхронни двигатели в града няма май.... То и ЗАЕ-то като че ли фалира :(

За жалост не ми е добър. На мен основно ми трябва за дипломната работа. Според мен като обем работа и сложност не е много(може би 2, 3 дена) "ЗА ЧОВЕК ВРЯЛ И КИПЯЛ" в тази програма. Ще чета ХЕЛП-ове и квото мога, за да я разбера поне малко :wacko:

Да спомена. Моя двигател е сметнат от към електромагнитни натоварвания, оразмерен и т.н. Топлинните изчисления и симулацията ми липсват :unsure:

ЕДИТ: Мерси ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...