magnus Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Темата е за триене. Здравейте, Нож тип Рамбо, от Рамбо IV също върши работа, или нашенските Командо на Арсенал или модел Кентавър. Издирва се и автоматичен нож, Италиански, Миков или Испански: Джобни ножки - предимно Български и Руски. Моля предлагайте тук или на ЛС със реална снимка и цена. skype - vassil_st. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=365 - ей ожт тука можеш да си поръчаш. Втория нож В НИКАКЪВ случай не го взимай, освен ако не ти го подарят! Ужасно некачествен е, имал съм вземане-даване с текъв в армията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_fuckinggood Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=365 - ей ожт тука можеш да си поръчаш. Втория нож В НИКАКЪВ случай не го взимай, освен ако не ти го подарят! Ужасно некачествен е, имал съм вземане-даване с текъв в армията. iskam 100 lv imam go 1-viq Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=365 - ей ожт тука можеш да си поръчаш. Втория нож В НИКАКЪВ случай не го взимай, освен ако не ти го подарят! Ужасно некачествен е, имал съм вземане-даване с текъв в армията. То от този сайт тръгна и темата . 7 г. съм носил пагони и ми е ясно горе-долу кой къв е. По-скоро за декорация ми трябва, затова и външния вид е от значение. iskam 100 lv imam go 1-viq Бе то и Аз ще го имам скоро, но не на такава цена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Може и други да предлагате. Руски вече си имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Може и други да предлагате. Руски вече си имам. Други какво ? Щикове или по принцип ножове ? Ако е за нож, аз имам 1 маде ин УСА, чисто нов за продан - ловен, целия е с камуфлажна украска - 130мм острие, стомана+алуминиева дръжка. А за малко да забравя марка Elk Ridge 45лв като начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Армейски. Ловни не ме интересуват. Някой друг кортик, ако ви се намира на тавана. От гвардейските карабини също става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 И кортик уредих. Сега търся каска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 И кортик уредих.Сега търся каска. Да не ходиш на война иначе сериозно, стоманени каски съм виждал в курорта Боровец - по сергиите пред хотелите и в София на антикварния пазар. Помоли някой който пътува до там да ти купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Няма да воявам. Добавям в търсенето полева лопатка, кирка и брадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radorec Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Първия нож щик за АК 74 го имам чисто нов е продавам го за 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Имам такъв, чисто нов. Имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
huchetario Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 В ловеч има магазин до жп гарата в който разпродават имущество на закрити поделения каски има по левче бройката, манерки по левче, войнишка палатка чисто нова 30лева , мешки, сумки,баки и тн.т Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 В ловеч има магазин до жп гарата... Off Аз до руския пазар не мога да отида поради липса на време, та какво остава за Ловеч . Иначе информацията е от полза. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Такива неща се продават след колелото на края на магистралата, километър посока Ст.Загора, вдясно от пътя. Има наредени много камуфлажи, няма как да пропуснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Добавям в търсенето и ножа на дневалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 Лопатката вече е налице. НЕкой ако има излишна манерка да си каже . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 Добавям в търсенето и Кукри или Кукри-Мачете. Хубав фолдър също няма да върна! Арсеналския Командо също ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Кукри вече си поръчах. След три седмици е при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Добавям за издирване и автоматична кама. Моля без предложения за Азиатки - реплики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 Манерка, каика, противогаз и канчета вече имам. Търся и джобни ножки - тип чикийки, предимно нашенски и Руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Щик АКМ-тип2 вече е налице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 Армейското въоръжение почти съм го намерил по други форуми. Добавям в търсенето Рамбовски нож. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radorec Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 нож щик за АК 74 - 50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 нож щик за АК 74 - 50лв Доста модели има на въоръжение за да кажа наизуст дали предложението ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.