INCINERATOR Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Някой да ми предложи добър майстор на автоматиците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Аз се бях вкарал в един филм с мултитрониците на ауди , пиши ми в скайпа ще те светна къде да отидеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Само съм виждал табелата на сервиза, отзиви не мога да дам.. Сервиз за автоматични скоростни кутии Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Само съм виждал табелата на сервиза, отзиви не мога да дам..Сервиз за автоматични скоростни кутии Аз съм много доволен от този сервиз, преди бяха до Централни гробища - Хаги е собственика. Началото на есента ми се наложи да правя ремонт на моята кола - бързо го направиха, аз лично съм много доволен, а и като знам какви коли имаше в двора, а и като си видях после и скоростите - хората определено не си правят шега с части и материали. INCINERATOR ако искаш утре мога да ти намеря телефоните на сервиза или направо отиди там на място. Намират се както kitolino е показал - срещу НАП гр. Пловдив, посока зала "Олимпиада". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Хаги е собственика. Приятел и колега ми е , няколко години сме работили заедно, специализира ремонта на автоматици в USA , много е добър и може да му се довериш на Хаги Мурадян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Някой може ли да ми каже г/д колко пари е смяната на маслото,филтъра и гарнитурата на автоматика?Колата е chrysler pt cruiser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ми на а4-ката ми е към 600лв , на а6-цата е около 1500лв ..... няма как да се каже прекалено е различно но според мене няма да е под 500-600лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 А тази гарнитура наясно ли си дали е задължително да се сменя всеки път като се сменя маслото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 да гарнитурите и филтрите се сменят задължително при всяка смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 А тази гарнитура наясно ли си дали е задължително да се сменя всеки път като се сменя маслото? Тези американските бяха малко по-скъпи, но мисля, че ще е под 400-500лв. То ако много масло липсва, ще ти липсва и фреон, оттам нататък може да има теч и става сложна и скъпичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Ето координатите на човека,който препоръчват всички :Хаги Мурадян тел:0888-823-549 е-mаil: hagi65@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.