Jump to content
BulForum.com

Продавам инвалидна количка и

Recommended Posts

Нещата са чисто нови, не са използвани. Бяха ни предоставени от здравна каса, но не се наложи да се използват. Не можем да ги върнем на касата, питах в някои магазини за медицинско оборудване и там не проявяват интерес. Пускам ги тук ако на някой не дай си боже му се наложи. Нова количка по магазините струва около 400 лв. а за такъв стол мисля, че видях някъде искат около 150-200 лв.

Ето ориентировъчни цени тук: http://beauty.market.dir.bg/scat3.php?id=3632 , но мисля, че по пловдивските фирми се намират и по-евтини, а и не знам дали ще намеря точните модели.

За правилата слагам 250 лв. 220 лв. 200 лв. 180 лв. 160 лв. 140 лв. 105 лв. 95 лв. 85 лв. 65 лв. за инвалидната количка Продадена на Gyumishev

и 100 лв. 90 лв. 80 лв. 60 лв. за стола. Двете заедно за 300 лв 250лв 110 лв. Столът е продаден на michaelkolev

Цените се коментират.

Снимки:

инвалидна количка 1, 2, 3, 4

Транспорта за моя сметка в рамките на Пловдив!

За въпроси тук или на ЛС.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Нова цена за инвалидната количка: 65 лв.

Ако я дадеш за 50 лева я взимам още утре.Пиши ми на ЛС да се разберем ако си съгласен.Нещо не мога да ти пиша лични?!Скайпа ми е:Aratorn1950 може да ме намериш и там

Съжалявам,че повтарям поста,но не мога да ти пиша Лични Съобщения?Намери ме Скайпа илина Е-маил:gyumishev@gmail.com,ili na tel:0886737072.Да се разберем

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...