Jump to content
BulForum.com

Mtel

mi6o_

Recommended Posts

a Mtel ne sa se nau4ili da se durjat taka, ne vsi4ki no dosta ot tehnite slujiteli sa mnogo nelubezni

aaaaaaaa vsi4kite psuvate mtel ,az ot godina i polovina sum na tqx i edin put ne sum se natuknal na losho otnoshenie.Naprotiv.Plashtam si smetkite v offisa deto e malko sled poshtata ,vseki put kato vlqza dori oxranata mi kazva dobur den ,kasierkata vinagi e super lubezna (te sa 4-5 ,si4kite sa lubezni) ,i nakraq kato izlizam otnovo mi kazvat priqten den ,vsi4ko xybavo i t.n. ,taka 4e ne mi govorete kolko nelubezni sa mtel ,100% sum siguren 4e kakto nqkoi se e natuknal na losho otnoshenie ot mtel ,gi ima i sushtite slu4ai i pri globul.

ами, да така си е. и аз досега не съм попадал на лошо държание от мтел. обаче сега направиха една голяма простотия с пропуснатите разговори. това не мога да разбера защо го направиха толкова гадно - трябва да си активирал гласова поща за да ти казва после кой те е търсил.

Трее така да направим, че нито в Мтел нито в Глобул нито където и да е да се натъкваме на такова отношение! Ако трябва свиркай във форума, та да организираме една групичка и задружно да отидем във въпросния офис. Па да видим кой кум, кой е сват и кой на булката брат! :devil

:punk

Аз съм на Мтел. Скоро ми се наложи да платя на един приятел сметката(той е на Глубул). Отидох в Германос на центъра и ми казаха да изчакам. Чаках около 15 минути и накрая ми казаха :"АМИ АКО МОЖЕТЕ ЕЛАТЕ СЛЕД 20 МИНУТИ". Реших да ида в офиса до бинго "Балкан" и ми казват-"Ако обичате идете до Германос или някой друг офис на Глобул".Както и да е платих го.

Най-интересното е, че и на следващия месец пак трябваше да се разкарвам 2 пъти, за да платя една сметка на Глобул. Е това ако е коректно отношение.

Не че Мтел са цвете за мирисане де.....

Поне дано третия джи-ес-ем оператор да го бива.

ами аз затова си плащам сметката през epay.bg и не ми се налага да се разкарвам и да се разправям с касиери.

обаче, за първия път когато си се разкарвал 2 пъти, очевидно е че са имали технически проблем, това не е некоректно отношение от страна на служителите, просто като няма връзка компютъра им с централния където да види колко ти е сметката какво да направи ? Естествено че ще те прати другаде и то не за да те разкарва ами точно от грижа за клиента - за да не чакаш повече напразно - мислили са си че само при тях е така. Постави се на тяхно място - имаш технически проблем който не зависи от теб и клиент който чака да бъде обслужен но не може. Какво правиш ? Казваш му да изчака малко, като се надяваш да се оправи проблема. След като виждаш че не се оправя, го пращаш другаде за да не чака повече и да не му губиш времето. Съвсем нормални решения, които предполагам ти също би взел на негово място.

moje da se kaje 4e sam dosta oblagodetelstvan za6toto predi kato si kupih prima paket s vau4er ot 30lv i kato se opitah da go instaliram prez pikoviq period ni6to ne stava6e no edin den stana i kato se obadih da 4uq smetkata ne be6e 30 a be6e 60 :) no brat mi ima poznati koito rabotqt v mtel i sa mu kazali 4e na prima po4ti nqma takova tkasuvane kakvoto ima na dogovor , imam v predvid 4e na prima na 3min moje da ti udarqt 6lv i tova e edin ot nedostatycite :sayjin :sayjin (kakto stana s brat mi)

ами аз затова си плащам сметката през epay.bg и не ми се налага да се разкарвам и да се разправям с касиери.

обаче, за първия път когато си се разкарвал 2 пъти, очевидно е че са имали технически проблем, това не е некоректно отношение от страна на служителите, просто като няма връзка компютъра им с централния където да види колко ти е сметката какво да направи ? Естествено че ще те прати другаде и то не за да те разкарва ами точно от грижа за клиента - за да не чакаш повече напразно - мислили са си че само при тях е така. Постави се на тяхно място - имаш технически проблем който не зависи от теб и клиент който чака да бъде обслужен но не може. Какво правиш ? Казваш му да изчака малко, като се надяваш да се оправи проблема. След като виждаш че не се оправя, го пращаш другаде за да не чака повече и да не му губиш времето. Съвсем нормални решения, които предполагам ти също би взел на негово място.

e tva sa pylni gluposti

az kato otida da si plashtam smetkata plashtam na GLOBUL, a ne na GERMANOS

taka che vav sluchaq GLOBUL sa vinovni che im sa precakani mrejite

ima hora koito nqmat vreme da se razhojdat ot edin do drug i do drug ofis

samo za da si platqt smetkite, a pak i nqmat vyzmojnost kato teb da plashtat chrez e.Pay

Mmda nqkoi pe4elqt drugi gubqt!!!Imam priqteli deto sa na Mtle i im se slu4i ne6to dosta veselo....Ta ediniq pra6ta 3-sms-a i proverqva smetkata i ot 10lv-0lv ostanali, kato predi polovin 4as e bila 9.80 :confused :confused :confused ;

Drugiq slu4ai deto znam edin priqtel sedql 2min v wap i pak ot 10lv-0lv ostanali...

Ae kajete pri vas slu4vat li se nqkakvi takiva ne6ta?

Mmda nqkoi pe4elqt drugi gubqt!!!Imam priqteli deto sa na Mtle i im se slu4i ne6to dosta veselo....Ta ediniq pra6ta 3-sms-a i proverqva smetkata i ot 10lv-0lv  ostanali, kato predi polovin 4as e bila 9.80 :confused  :confused  :confused ;

Drugiq slu4ai deto znam edin priqtel sedql 2min v wap i pak ot 10lv-0lv ostanali...

Ae kajete pri vas slu4vat li se nqkakvi takiva ne6ta?

Dam na mene mi se e slu4valo pra6tam edin sms i proverqvam smetkata s 2,5lv e oleknala kak stavat tiq 6mekerii neznam qvno e nqkav neumi6len bug v sistemata na Mtel ,a moje i da e umi6len neznam...

ave neznam za vas az sam si super dovolen ot m tel predi imah nokia 3310 i bqh godina i polov ina abonat na m tel na ikonomi4na tarifa i si bqh super doivolen. sled kato smeniha nomerata dobaviha osmica minah na prima i do sq sam oste na prima i kolko to pati sam govoril s operatorkite tolkova pati sam popadal na korektno otnoshenie. i do officite kat sam hodil pak stot az obiknovenno kato trqq si zarejdam kartata i si zimam nov paket prima za da polzvam promiciitee i si puham vaou4era v moita pak onaq q podarqm na nqkoi :) :) . a sq mislq da mina i na tozi 5 abonamenten plan 4e mnoo barzo po4na mi svarshva vaou4era ve4e. ii m/u drugoto v4era si zaredih kartata ii si polu4ih tozi bonus ot 5 lv :) vapreki 4e kato mi6o_ si q bqh zel prima i izpolzvah vaou4era samo tva be6e kolednata promociq :)

sega sam na m tel i vinagi ste si ostana na m tel.

ako po nqkva slu4ainost 3 tiq gsm operator ne predloji nqkvi po priqtni ceni :)

a sq mislq da mina i na tozi 5 abonamenten plan 4e mnoo barzo po4na mi svarshva vaou4era ve4e.

Не си го и помисляй.

Едни приятел отиде - мина на него - подписа се без да прочете договора (който е за 1 година) говори си "спокойно" първия месец за 5 лв разговори и отива да плаща 12 лв (с ДДС) ама оная му вика 20, и защо - ми защото имате задължение сметката ви да не е по малка от 20 лв. - ха честито много далавера от М-Тел

Ха.... Те това се казва отношение и коректност към клента! Вместо да мислят как да предоставят по- добри цени за клиента, те гледат как да му го набутат по-яко! Че нали крайната идея е за едно и също време на разговор да платиш по-малко?!?

А за системата на Глобул за плащане на месечните сметки има какво да се желае! Моя номер го засичат по договор на 5 число всеки месец. От началото на тази година колкото и пъти да съм отишъл да си платя GSM-а преди 9-10 толкова път са ми казали, че фактурата ми не е излязла. И тъй като винаги съм на ръба на лимита, със SMS за "Вие приближихте Вашия кредитен лимит!Моля платетенезабавно за да не Ви бъде спрян номера!" съм принуден да оставя някяква сума и после допълнително трябва да проверявам дали всичко е ОК!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...