Jump to content
BulForum.com

Mtel

mi6o_

Recommended Posts

Iskam da iskaja svoeto nedovolstvo ot nekorektnostta na Mtel sprqmo klientite si.Otvarqm tazi tema,za da moje ako ima takiva kato mene patili ot Mtel da spodelqt.A eto i kak me precaka Mtel.Zna4i kupih si kolednata promociq na Mtel Prima 15lv+5lvpri purvo zarejdane.Ina 1 april si zeh vau4er ot 30lv o4akvaiki 4e pri zarejdaneto 6te imam 35lv.Oba4e za moe u4udvane si imah 30.Obadih se v Mtel za da popitam operatora oba4e qvno operatorkata be6e prekaleno zaeta s ne6to i samo mi vika "izka4akite mejdu 12 i 24 4asa i trqbva da vi se vklu4at i tezi 5 lv).Az vikam okay 6te iz4akam 4akah pove4e ot 24 4asa i vikam neka da se obada da polzvam i vtoroto si bezplatno obajdane do operator zvuna i obqsniavam podrobno na operatorkata za kakvo stava vapros i tq vika 6te proverim vaprosa kazah i nomera na vau4era si4ko.Sled 15 minuti mi se obadiha ot Mtel kazvaiki mi 4e e iztekal sroka na promociqta v koqto p[ri zarejdane polu4avam tezi 5 lv.Az gi popitah dali tova e zaqveno v promociqta i tq kaza 4e ne e.Dobre kak moje da ima srok za ne6to,koito da ne e zaqven v promociqta....nali uj vsi4ki usloviq trqbva da budat spomenati ako ne v samata reklama to v knijkata na samata Prima...Operatorkata na Mtel mi kaza 4e imam izbor i az i kazah 4e naistina go imam i tova e Globul ili Mtel ,a skoro i 3GSM operator.Neznam dali po tozi na4in se pe4elqt klienti s takova otno6enie no az tvurdo sam re6en da premina na Globul,za6toto ne samo 4e uslugite sa im po evtini a i otno6enieto e po-dobro,a ne kato na Mtel ,s otdavna ostarqloto i nevqrno samo4uvstvie na edinstven GSM operator....Btw ne sam 5 lv oba4e vaprosa e principen....

aaa ,ne ti preporu4vam da zavejdash delo .edno 4e she se nabutash s pari ,vtoro 4e nqma da go spe4elish :)

Tochno na tova razchitat kompaniite, che klientite im niama da iskat da se zanimavat s dela...... Uvi i az ne bih zavel delo......

a we vie ludi li ste, mylchish si i tva e. tiq kompanii sa bahti mafiqta i monopola. ne che sravnenieto e mnogo podhodqshto ama seshtaite se ko staa kat pochnaha da sydqt MicroSoft .. veche ne znaem daje koq godina ot sydeneto teche. za smetka na tva pyk moish da otidesh i da kajesh: daite 100 leva i shte si mylcha :)

a we vie ludi li ste, mylchish si i tva e. tiq kompanii sa bahti mafiqta i monopola. ne che sravnenieto e mnogo podhodqshto ama seshtaite se ko staa kat pochnaha da sydqt MicroSoft .. veche ne znaem daje koq godina ot sydeneto teche. za smetka na tva pyk moish da otidesh i da kajesh: daite 100 leva i shte si mylcha :)

MicroSoft го осъдиха и дължи половин милярд ЕВРО

a we vie ludi li ste, mylchish si i tva e.

Tova e suuper gre6en na4in na mislene - mi to vsi4ki si mul4im, vsi4ki ni tup4at, ama 6toto, nali, nqmalo na4in da spe4elim, daite da si traem i da se skytavame. Kakvo si mislite - 4e ako sre6tu Mtel se zavedat 15-20 dela ot klienti - kakvo - nqma li da si promenqt politikata? Nali vsqko sledva6to nakazanie e s po-golqma pari4na globa. No prosto nikoi ne e vdignal mernika na tozi GSM operator vse o6te.

No za konkretniq slu4ai za 5 leva da vodi6 delo si e 4isto samoubiistvo - tolkova pari 6te dade6 po advokati, 4e ako ne spe4elite 6te se spukate ot qd.

A kolkoto do tova, 4e ne e vuzmozhno da se osudqt Mtel - te durzhavata osudiha na nqkolko puti (vuv vruzka s maturite naprimer), ta Mtel li nqma da mozhem...

Има друго решение, което рано или късно ще натежи. Просто отбягваш тази компания и това е. Няма да си единствен и след време те ще си го получат. Аз като вляза в магазин или заведение и не ми хареса обслужването не купувам нищо за много пари и не отивам там втори път.

Пример - взех си GSM от единственото място, където ми казаха, че ще ми го прдадат от НЕОТВЯРАНА кутия. Действайте като клиенти и това е.

Am naistina nqma smisal da zavejdam delo,za6toto parvo ne si zaslujavat samite razhodi po deloto za 5lv pak i 2 Mtel 6a si platat MO6TNO za edin super lud advokat deto 6te razbie otvsqkade otbvineniqta,malcina sa uspelite prosto onaq ot Mtel mi kaza:Imate pravo na izbor i naistina az imam i 6te go izpolzvam....

Naisitna Mtel sa pylni typanari.Predi vreme izkarah kato tehen klient okolo 1 godina (togava biaha samo te :angry1 ) i vse oshte me e iad za symata pyti deto sa me lagali sas smetkata. Az si zasi4am vremeto za razgovor ,na kav nomer sam zvanial kolko vreme ,nakraia symiram vsi4ko i se poly4ava smetka okolo 35-40 lv,a te mi tryskat 70.Kolko pyti sam se oplakval,4e vednaj daje si vzeh bagaja i se zanesoh v Sofia - v centralnia im ofis.I dosega 4akam da mi dadat obiasnenie otkade tolkova sa mi bili smetkite.Po edno vreme mi pisna,hvanah si edna promocia na Globul i dotam :) Super sam si dovolen - bez typi taksi,razgovorite mi sa na 3 tarifi,govoria si po okolo 3 chasa (poniakoga i pove4ko :) ) i dosega ne sam nadminal 35 lv smetka:) Ve4e na redovnite si klienti (pove4e ot 1 godina) ni praviat otstapki : niakav procent svaliat ot smetkata.Saglasn sam,4e ne triabva da se mal4i ,ama az kato se zanesoh togava do Sofia,kakvo napraih : nishto.Samo si zagybih i vremeto i nervite i parite.Zareji gi i mini kam Globul.Kato doide i 3-tia GSM,ako ni predloji neshto po-dobro : i kam nego shte minem :)

Naisitna Mtel sa pylni typanari.Predi vreme izkarah kato tehen klient okolo 1 godina (togava biaha samo te  :angry1 ) i vse oshte me e iad za symata pyti deto sa me lagali sas smetkata. Az si zasi4am vremeto za razgovor ,na kav nomer sam zvanial  kolko vreme ,nakraia symiram vsi4ko i se poly4ava smetka okolo 35-40 lv,a te mi tryskat 70.Kolko pyti sam se oplakval,4e vednaj daje si vzeh bagaja i se zanesoh v Sofia - v centralnia im ofis.I dosega 4akam da mi dadat obiasnenie otkade tolkova  sa mi bili smetkite.Po edno vreme mi pisna,hvanah si edna promocia na Globul i dotam :) Super sam si dovolen - bez typi taksi,razgovorite mi sa na 3 tarifi,govoria si po okolo 3 chasa (poniakoga i pove4ko :) ) i dosega ne sam nadminal 35 lv smetka:) Ve4e na redovnite si klienti  (pove4e ot 1 godina) ni praviat otstapki : niakav procent svaliat ot smetkata.Saglasn sam,4e ne triabva da se mal4i ,ama az kato se zanesoh togava do Sofia,kakvo napraih : nishto.Samo si zagybih i vremeto i nervite i parite.Zareji gi i mini kam Globul.Kato doide i 3-tia GSM,ako ni predloji neshto po-dobro : i kam nego shte minem :)

Я кажи коя е тая тарифа по 3 часа за 35 лева ;) ?

Voenna karta :)

Ina4e naistina ot Globul se durjat mnogo po-dobre, kogato triabvashe da mi se naglasi MMS-a, obadih im se te niamaha vazmojnost v momenta da mi obiasniat kak to4no da stane i kazaha, 4e shte mi se obadiat po-kusno. Az estesveno ne poviarvah 4e shte mi zvunnat, oba4e ne shtesh li obadiha se, dori na sledvashtia den pak mi se obadiha da me pitat dali imam niakakvi problemi :) mnogo se zaradvah na tova otnoshenie, nie ne sme sviknalli mnogo na takova, a Mtel ne sa se nau4ili da se durjat taka, ne vsi4ki no dosta ot tehnite slujiteli sa mnogo nelubezni

Jalko samo 4e kato si na GloBul ne moje6 da izpra6ta6 MMS :cry

Нещо се бъркаш, сигурно имаш предвид SMS от Web ???

Щото MMS си се праща без проблеми, естествено само към абонати на Globul - и при Mtel е така - тяхните абонати могат да пращат MMS само помежду си.

Дори, май все още е безплатно, поне така пише на сайта им.

Ne sam fen nito na Mtel nito na Globul, no vidiah niakolko netochnosti za koito iskam da kaza dve dumi.

Jorkis, Mtel sashto obiasniavat kak da si nastroish telefona kakto za MMS, taka i za WAP. Az lichno na niakolko pati sam imal kontakti si tiah po tazi tema na tel #88 ako ne se luza. Prashtat cialoto info na SMS ili ako telefona ti ima takava vazmoznost, go nastroivat direkno po mrezata.

Savsem drug vapros e kolko sa liubezni vav ofisite im........ Predi okolo dve godini stiah da bia edna patka, daobre che zena mi beshe s men, ta me spria, inache stiah da i prekursha vratleto kato na pile. :evil

kicko, MMS-ite na Mtel daleche ne sa bezplatni veche. Ne si spomniam koga beshe tochno, no vavedaha niakakva tarifa za taksuvane ne MMS-ite, daze i SMS-i pratiha.

Men ako pitate vse-oste niamame chitav GSM operator i pozvolete mi da izrazia samnenieto si che dori i 10 GSM operatora da stanat neshtata niama da se promeniat, vse-pak v BG sme...... uvi, neshtata sa takiva. :(

kicko, MMS-ite na Mtel daleche ne sa bezplatni veche. Ne si spomniam koga beshe tochno, no vavedaha niakakva tarifa za taksuvane ne MMS-ite, daze i SMS-i pratiha.

tarifata e 60 st bez dds

za globul ot 1 april sa6to s plateno

Я кажи коя е тая тарифа по 3 часа за 35 лева  ;) ?

kartata e policeiska :)) na edin friend,toi e policai i mi nameri edna .

fon_tomov, to bivalo Mtel da niamat operatori, koito da pomagat pri nastroiki :) Az tova go kazah, zashtoto mnogo mi haresa otnoshenieto za tova. S operatorkata okolo 20 minuti si goverehme dokato go nastroim i testvame telefona. dale4 sum ot misulta sushto 4e vsi4ki slujiteli na Mtel sa nelubezni, no kolkoto puti sum hodil v ofisa na Mtel (tozi malko sled fontanite) po4ti vinagi sum polu4aval 'prekrasno otnoshenie'. dale4 sum i ot misulta 4e vsi4ki slujiteli na Globul sa kato tezi koito mi se obadiha za 2 dni, no puk vsi4ki triabva da se staraiat da budat lubezni, zashtoto vse pak to4no taka se pe4eliat klienti

edin primer vi davam vednaga: az vinagi si vzimam 4asti za pc-to ot Adroit electronics, makar 4e tam moje da sa malko po-skupi ot PIC ili or Reset, no vse pak sum sviknal na dobro otnoshenie tam

Taka 4e te tezi ot Mtel da se zamisliat malko kak se durjat, zashtoto naistina niakoi den shte usetiat do kakvo e dovelo tova otnoshenie kum klientite

PS Kikko ti sigurno govorish za mms-ite na globul, zashtoto te naistina sa bezplatni, pone do kraia na Mart beshe taka, no mai produljava da e taka, zashtoto pri Mtel si plshtash za KB prez GPRS-a

разбира се че за Globul MMS говоря, нали за тях ми беше поста-орговор на Fr0Zen, тях имах предвид че са безплатни все още

Neznam no ne ste li se zamislqli che zashtoto vsichki mylchat sme na tova polojenie. Daite sq che sa po silni da ne si tyrsim pravata. No vseki gleda da si ugodi na nego pravi si smetka i vyobshte ne mu puka za drygite mnogo malko hora veche izpitvat milosyrdiq, sychustvie prosto takiva ni napraviha da se zatvorim v sebe si i da mislim samo kak da prejiveem denq.

Mi az kato si gi potursih pred tqh v edin ot centrovete v4era i ohranata edva li ne ne mi vkara 6amarite zatva 4e sam mojel taka da pitam tolkova nahalno i arogantno......

Az sym veche 2-ra godina na Globul i ne sym bil na mtel . Ne moga da naprava razliki , no sym dovolen ot Globul i ne mislq da gi smenqm. Edinstvenoto razlichie dosega e che SMS-ite ot internet sa bezplatni. No qvno s nagloto si dyrjanie zalichavat tazi malka razlika.

Globul RULEZZZ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...