mrdds Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=3157 Плеърчето работи без забележка,перфектен външен вид на панела,няма драскотини,монтирано е в колата ми. Продавам го защото искам някое по евтино да сложа,защото ми писна да свалям и забравям панела вкъщи,а квартала ми е престъпен и ме е страх да го оставям вътре. Пазя му кутията както съм го взел нов,но гаранционната карта не мога да намеря.Купувано е декември. Ценичката ще е 180лв. Може да направим бартер за някое нипонче,уотсънче или такова евтино плеърче задължително с работещо USB и доплащане поне 100лв. според състоянието 0889265990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 170lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 160лв последна цена ПОВЕЧЕ НАМАЛЕНИЯ НЯМА ДА ИМА Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Bluetooth има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Не,няма блутуут. Тъй като на ЛС получих няколко упрека как мога да изгубя гаранцията отговарям: Ей така ,след като не я намирам обявявам я за изгубена/изхвърлена. Затова и цената е 100лв под новата в магазина защото няма гаранционна карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 продаден,затваряйте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.