grunchaka Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Чисто нови в кутия,естествена кожа.пише че са 44 номер,но аз нося 44 и като ги обуя са ми големи.бих казал че са 46 номер.измерих стелката и е 30см.цена 60лв и е без коментар снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Imam interes i 6te vi vzema, samo mi kaji osven evropeiskiq nomer kakvi sa UK i US nomerata na ezika, za da si napravq smetka 6te mi stanat li ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 пише uk10,us11, но не отговаря на номерацията на адидас,пума или нике примерно.затова най добре да се сравни японската номерация или да видиш дали пише нещо в сантиметри при номерацията на твоите маратонки.на тези стелката е 30см или по японската номерация са 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 30,5 sa moite ... ako ima6 ot su6tite s edin nomer po golemi 6te gi vzema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 от мен безплатна доставка до офис на Еконт Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 колеги добавям едни маратонки евърласт,които трябваше да ми станат но ми идват малки.Oтговарят на 43 номер.поръчвани са от ибей.давам ги на цената на която съм ги купил-40лв.Обувани са няколко пъти,според мен са си като нови,но все пак вижте снимките.Маратонките са изпрани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 останаха само маратонките евърласт,цена 40лв забравих да кажа че на този етап не мога да ползвам еконт,остава варианта БГ пощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 продадени-ключ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.