fiko_pld Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Същия като модела на линка е ,кутията е леко затъмнена ,но може да се почисти.МНого добро техническо състояние.Причина за продажба е ,че ще си взимам LCD. http://www.argecy.com/6555-773.html Цена :55 лв. 45лв. 40лв. 35 лв. с възможен коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Колко му са наработените часове от сервизното меню? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Колко му са наработените часове от сервизното меню? Имаш ,предвид от както съм го носил на ремонт ... Отговор: Втори собственик съм му ,не е каран на ремонт ,не знам предния дали го е карал ,аз не съм.От както е при мен до сега не е създавал проблеми ,работи безупречно. EDIT: моя грешка ,имаш ли представа от къде мога да ги провера тези часове??? Нова цена : 55 лв. 45 лв. 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Нова цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 нова цента 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Имаш ,предвид от както съм го носил на ремонт ...Отговор: Втори собственик съм му ,не е каран на ремонт ,не знам предния дали го е карал ,аз не съм.От както е при мен до сега не е създавал проблеми ,работи безупречно. EDIT: моя грешка ,имаш ли представа от къде мога да ги провера тези часове??? Нова цена : 55 лв. 45 лв. 40 лв. 1. натискам бутона най-вляво (OSD-OFF. бутон за излизане от меню) 2. натискам бутона за изключване на монитора (най вдясно - голям квадратен), като продължавам да държа натиснат (OSD OFF бутона) 3. включвам отнава монитора от пауър бутона и след около 2 секунди отпускам OSD OFF бутона. 4. Появява се меню с 0 в горния десен ъгъл. Натискам бутона - и нулата става на 255. Натискам няколко пъти бутона + докато 255 не стане 5. Натискам бутона със стрелка надолу (този с които се влиза в подменюта -при мен е 6-и от ляво на дясно). Воала вече съм във фактори моде! Най-хубавото е, че като отидеш на менюто с инфо (има икона квадрат с буквата i в средата) и се предвижите с бутоните със стрелки за наляво и надясно в подменютата на това меню, освен двете подменюта Display Mode и Dispaly Info има и едно трето което е без икона, но е озаглавено Destination. Та тук именно пише колко часа общо е бил ON монитора, като показанията са си баш със часове и минути при мене беше нещо от сорта TOTAL: 2888H 0M; ON:2666H55M. Освен това може да се избира от три възможности (JPN, USA, EUR) за текущо местонахождение на монитора. Пробвай, при повечето големи монитори става, и пиши за резултата! Не те съветвам да се заиграваш с допълнителните сервизни менюта, които ще видиш освен, ако не знаеш какво правиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Нова цена 30 лв. Тази ,вече по късно ,ще се почовъркам да вида тези мънюта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 1. натискам бутона най-вляво (OSD-OFF. бутон за излизане от меню) 2. натискам бутона за изключване на монитора (най вдясно - голям квадратен), като продължавам да държа натиснат (OSD OFF бутона) 3. включвам отнава монитора от пауър бутона и след около 2 секунди отпускам OSD OFF бутона. 4. Появява се меню с 0 в горния десен ъгъл. Натискам бутона - и нулата става на 255. Натискам няколко пъти бутона + докато 255 не стане 5. Натискам бутона със стрелка надолу (този с които се влиза в подменюта -при мен е 6-и от ляво на дясно). Воала вече съм във фактори моде! Най-хубавото е, че като отидеш на менюто с инфо (има икона квадрат с буквата i в средата) и се предвижите с бутоните със стрелки за наляво и надясно в подменютата на това меню, освен двете подменюта Display Mode и Dispaly Info има и едно трето което е без икона, но е озаглавено Destination. Та тук именно пише колко часа общо е бил ON монитора, като показанията са си баш със часове и минути при мене беше нещо от сорта TOTAL: 2888H 0M; ON:2666H55M. Освен това може да се избира от три възможности (JPN, USA, EUR) за текущо местонахождение на монитора. Пробвай, при повечето големи монитори става, и пиши за резултата! Не те съветвам да се заиграваш с допълнителните сервизни менюта, които ще видиш освен, ако не знаеш какво правиш! Не става ,най вероятно е за друг модел монитор ... Монитора е продаден . CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.