Jump to content
BulForum.com

razmenqne na mestaa na prozorcite

Shiro

Recommended Posts

Taka .. chatq si s nqkoi na query i prozorecyt s nego mi e vtori (pyrviqt e statusa). Vlizam v nqkoi kanal i prozorecyt na kanala mi stava treti. Ama az iskam kanlyt da mi e predi query-to. Kak da razmenq mestata na vtoriq i tretiq prozorec? Samo da spomena, che v X-Chat tova stava s Alt + Left (Right) Arrow

Amm Shiro mai naistina nqma 6ans da im smeni6 taka mestata.... 6toto Mirc gi podrejda po azbu4en red... peace

Shiro аз съм с мирц 6.14 и тя сама си подрежда нещата п този начин. Каналите винаги са над привате чата. А и прозорците се местят без проблем.

Options > Display > Sort Butons gi pravi parvo #kanali i posle Chat sesii po azbuchen red kato mislq che v taq mirka _nick e predi nick

A we tva za kanalyt da mi e predy query-to go dadoh prosto kato primer. Iskam vinagi spotoqnnite hora, s koito si chatq da sa mi podredeni kakto az iskam. Mitio da mi e treti, Joro chetvyrti i t.n. :) A tuka mIRC-kata opredelq tova maina (azbuchen red .. heh, az moje da ne iskam taka be). I kakvo se okazva, ne moga da razmenqm prozorcite ? Bahti tova e tolkova prosta operaciq, super typa e taq mirka, ei!

A tva za dolnata cherta deto v nqkoi mirki e nakraq prosto ne mi se komentira. Mai za ASCII ne sa chuvAli tam :) Ili pyk moje bi tova e porednoto *ulesnenie* za userite ...

а ти за DLLs и scripts чувал ли си ;)

как да не си колко съм ти натяквал :)

намери си ДЛЛ с функцията дато ти тряа и после си пишеш един прост скрипт и си готов

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...