thebeast Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Кутията е без забележки в петък я купих от ресет но на мен ми идва прекалено компактна тъй като на видеото имам пасивно охлаждане. Купил съм я за 42 лв давам я за 30 ето и линк цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Кутията е без забележки в петък я купих от ресет но на мен ми идва прекалено компактна тъй като на видеото имам пасивно охлаждане. Купил съм я за 42 лв давам я за 30 ето и линк цък Забравих да кажа че кутията е без захранване което се разбира по цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Забравих да кажа че кутията е без захранване което се разбира по цената Ето и актуална снимка тъй като всияки много държат на нея цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 отпред има ли изходи за аудио? 25 лв.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 отпред има ли изходи за аудио? 25 лв.? Има изходи цената съм я намалил достатъчно при условие че сам я ползвал 24 часа за 25лв няма да стане и има хора преди теб ако някой се откаже и 30 лв те устройват може да стане работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Продадена честито на новия собственик.Темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.