INCINERATOR Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Някой знае ли как точно се попълва информацията в този сайт. Всичката информация която я има там е на немски, а аз немски не знам. Попълвам си поленцата, но по някой път ми излизат някакви нереални разходи от типа на 30 на 100, което е направо безумно. Предполагам аз не попълвам нещо както трябва. Та какво точно трябва да попълня? на Odometer попълвам километрите на които съм заредил Trip odom.: попълвам километрите които съм изминал с зареждането което съм въвел Quantity и Total costs: са ми ясни. Ето един пример: на xxxxx километра съм заредил 51 литра изминал съм с тях 209 км(и имам още гориво в резервоара), като след няколко дена съм заредил още 30 литра и съм изминал 370 км. Съответно ми изчислява разходите за двете зареждания като 24 на 100 и 10 на 100. Къде ми е грешката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Пробвай така: http://www.spritmonitor.de/en/ Odometer ти е показанието на километража в момента на разеждането. Trip odometer - показанието на дневния километраж в момента на зареждането. Като въведеш одометъра, то само си смята трип одометъра. Има едни иконки, с които определяш дали доливаш, дали наливаш до горе. Това определя как да се изчислява разходът. Също така има и маркировка за първо зареждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Трябва да си настроиш от опцийте да ти смята в литри на 100 километра че да не си на мили на галон и от там да ти идва ошашкването. При мен смята супер точно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Ето един сайт за цялостна статистика по разходите по колата - http://www.carendar.com - пловдивски даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Някой знае ли колко е горе-долу разхода на Pontiac Firebird 1999 година 5.7 двигател ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Някой знае ли колко е горе-долу разхода на Pontiac Firebird 1999 година 5.7 двигател ?? от 12 извънградско до ... 40-50 може и 100 на цедка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.