Jump to content
BulForum.com

Hhhhhhheeeeeeelllllllppppppp

DrAGoN

Recommended Posts

Hi all.

Не знам вие как сте ама при мене е много зле. От както си пуснах проклетия net направо ми се е.. м....... Всеки божи ден нещо става. Само че поне да беше различно а то все старата история. И тя е следната:

Ставам си аз сутрин и сядам на компа да видя каво съм успял да дръпна през нощта. И кво да вида ? ОООООО ми то нищо не се е дръпнало. Викам си бах му мам... нема значение дай поне да поиграя на нещо. Пускам си Warcrafta - и гледам аааа ама той зареждал много бързо ейй има няма 5 мин.

Викам нема знамчение ще гледам некое филмче - да ама не нема да ви разпраям за чакането докато ми отвори Radlight-та и докато ми зареди филма няма грижи аз съм търпелив. Само че не това е проблема - то не гледам филм а картинки , сече че се носи. Викам си не не не . Така нема да го бъде. Хващам се и си преинсталирам всичко на ново . ХА ХА колко приятно занимание :)). Препоръчвам го на всеки .И сядам на компа слагам Drivers на всичко де що има нужда и доволен Сядам да поиграя. Да ама идилията е само докато си пусна нета щото след това всичко се повтаря Некой педерас смачкан решава да си играе с мене и почва да ми прави мизерии. Некав вирус ми преебава антивирусните програми, некъв друг вирус ми кара компа да се пържи като работи на CPU - 100% и ви казвам направо полудявам като се сетя и си мисля ехх защо не знам кой се ебава с мене да отида да си поговоея с него :evil Ако некой може да ми каже как да се оправя с тия вируси и как да се предпазвам ще го позлатя.

10x predvaritelno ako nekoi pomogne i towa e za sq 4e nqmam nervi da se zanimawam s toq komp

sigoren li si 4e e virus man. probvai si svali Kaspersky Anti-Virus i nortona zaedno s updeitite i dai edin scan kato si tolkva navit da ne e ne6to dr. vyrhu stariq li si preinstalira windowsa:)

i pri men gore-dolo stava taka, samo 4e az mu hvanah cakata:}}

1.Kato po4va6 da si re-instalva6 win-a izklu4va6 modema ot toka.

2.opravq6 si vsi4kite driverz software i t.n.

3.slaga6 vsi4ki vyzmojni pa4ove za win-a(az sym s XP i slagam reboot patch i SP1)

4.moje da sloji6 nqkoi firewall(ama az neslagam)

5.puska6 modem, slaga6 mu driverite.

Obiknoveno kogato izpulniq vsi4ko tova nqmam nikvi problemi(tova e otnositelno kato se ima predvid 4e sum s Windows)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...